Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co wybrac...

Jaką wybrać telewizje??

Polecane posty

Gość Co wybrac...

Cyfre+, cyfrowy polsat, czy telewizje na karte? Czy może n ale czy będzie ona odbierała w Niemczech? Doradzcie

Gość Co wybrac...

Gość landryn
nie wiem czy bedzie odbierała ale ja mam N i jestem bardzo zadowolona mysle ze jest nawet lepsza od polsatu :)

Gość Co wybrac...
Właśnie wszędzie w Niemczech widzę tylko anteny polsatu... a ile płacisz miesięcznie??

Gość cyforwy polsat booooo
jako jedyna platforma telewizyjna maja polsat i tvn razem w swojej ofercie, jak jestes z wroclawia zapraszam do borka na podpisanie umowy heheh;)

Gość landryn
no możliwe, mam znajomego w belgi i tez ma polsat musiałabys nawyzej sie dowiedzic jak jest z n ja płace 48 miesięcznie to są 2 pakiety filmowy i bajkowy czy cos :)

Gość landryn
no tak polsat ma tvn ale dziwnie pakiety porobione że np dwa programy z tego pakietu pare z tamtego i w sumie zeby cos miec trzeba bulic kase

Gość Co wybrac...
Niestety nie Wrocław :D ale dzięki za info :) W n własnie mało kanałów, widziałam ze w polsacie jest o wiele wiecej za taka sama kase

Gość Co wybrac...
Polsat ma np. pakiet muzyczny za 6 zł :D fakt ze za 2 programy ale akurat dla mnie MTV jest wazne :D:D:D:D:D:

Gość landryn
tzn chyba jak kto woli :) ja w sumie dawno kupowałam moze sie cos zmieniło :)

Gość landryn
aaa, no widzisz mi własnie o to chodzi że ja wole jak kupuje muzyczny to chce miec wszystkie mtv viva vh1 etc :) no ale jesli ty wolisz tak to weź polsat bo na pewno odbiera haha i ci wszystko pasuje :) pozdrawiam

Gość polsat cyfrowyyyyyyyyy
w polsacie w pakiecie familijnym za 37.90 jest muzyczna viva i 4funtv te programy sa nawet w pakiecie mini za 9.90 ale familijny jest naprawde bogaty ma 49 programow ! teraz jkest swietna promocja wlasnie na familijke