Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siva.

Odchudzanie 3-minutowe dziala czy nie? Ja zaczynam -start dziaiaj ! kto ze mna ?

Polecane posty

Witam wszystkich ktorzy spotkali sie z tym sposobem odchudzania . Kupilam to dzisiaj - fakt faktem jakbym poszukala to bym i znalazla no ale kupilam akurat niby promocja byla to za 40 zl . Jesli ktos juz zaczal albo planuje zaczac to zapraszam chce sprawdzic czy dziala i tych ktorzy juz to wyprobowali prosze o opinie na ten temat :):)

dodatkowo jesli nikt nic nie odpisze w tym temacie to ja postaram sie dodac informacje na podstawie moich zmagan czy to dziala czy nie :) Pozdrawiam zatem

Gość qwas
ta pseudopromocja jest stale i nazywa się że to niby tylko teraz i skończy się zaraz. :P A co do efektów to kilka osób wypowiadało sie o tym że stosuje ale jakoś nikt nie pochwalił się że mu pomogło i ile schudł.

No wlasnie z tego co czytma na forach to nikt zastrzezen nie ma wrecz polecaja , no ja to wyprobuje na sobie , tylko fajnie by bylo z kims :):)

Gość mcckdskkdmsmkds
i co odpuscilas sobie???

Nie odpuscilam dalej robie ale narazie jakis wiekszych efektow nie ma chociazz mowia ze po tygodniu powinny byc widoczne , no a tydzien mija w poniedzialek ;]

Gość mccckscmmcskkcmsks
no to fajnie :) bo ja czekam na info co i jak i pewnie nie tylko ja:D a powiedz jak cwiczysz??

Gość a na czym to polega

Wlasnie tu jest problem bo nie wiem czy to musi byc za kazdym razem taka sama technika cwiczenia czy inna tzn ze np jesli dzisiaj biegam to m,usze biegac codzien czy np dzisiaj moge 3 minuty biegac a jutro np nie wiem marszem czy rower ... Jak narazie to mieszam , raz marsz najpierw wolny a pozniej najszybciej jak sie da tak jak w tej metodzie pisze , no a czasami biegam a czasami biegam w miejscu wiec nie wiem czy robie to dobrze czy np powinnam sie uczepic jednego cwiczenia codziennie ...

Gość ale ona nie placila za to
ha

Gość alicyjkaaa
"Kupilam to dzisiaj - fakt faktem jakbym poszukala to bym i znalazla no ale kupilam akurat niby promocja byla to za 40 zl ." To płaciła czy nie?

Gość nieeeeeeeeeee
:P

aa kupil;am kurde ale jakbym sie rozgladnela dobrze to bym i znalazla w necie wiec ogolnie wyrzucenie kasy w bloto... no ale sam trening jako trening narazie nie widze czegos szokujacego ...

Gość mcmxmmdmdsm
no to dzis minal tydzien od zaczecia Twojego treningu:) ciekawa jestem-i pewnie nie tylko ja-jakie wyniki?:)

Gość karolina z pogorzelina
i jak?

siwa czy możesz napisać jak dalej działa pisłam na meila którego podałas ale niestety nie mogę nic wysłać bo jest jakiś błąd