siva. 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Witam wszystkich ktorzy spotkali sie z tym sposobem odchudzania . Kupilam to dzisiaj - fakt faktem jakbym poszukala to bym i znalazla no ale kupilam akurat niby promocja byla to za 40 zl . Jesli ktos juz zaczal albo planuje zaczac to zapraszam chce sprawdzic czy dziala i tych ktorzy juz to wyprobowali prosze o opinie na ten temat :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siva. 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 dodatkowo jesli nikt nic nie odpisze w tym temacie to ja postaram sie dodac informacje na podstawie moich zmagan czy to dziala czy nie :) Pozdrawiam zatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwas Napisano Wrzesień 21, 2009 ta pseudopromocja jest stale i nazywa się że to niby tylko teraz i skończy się zaraz. :P A co do efektów to kilka osób wypowiadało sie o tym że stosuje ale jakoś nikt nie pochwalił się że mu pomogło i ile schudł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siva. 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 No wlasnie z tego co czytma na forach to nikt zastrzezen nie ma wrecz polecaja , no ja to wyprobuje na sobie , tylko fajnie by bylo z kims :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mcckdskkdmsmkds Napisano Wrzesień 25, 2009 i co odpuscilas sobie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siva. 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Nie odpuscilam dalej robie ale narazie jakis wiekszych efektow nie ma chociazz mowia ze po tygodniu powinny byc widoczne , no a tydzien mija w poniedzialek ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mccckscmmcskkcmsks Napisano Wrzesień 26, 2009 no to fajnie :) bo ja czekam na info co i jak i pewnie nie tylko ja:D a powiedz jak cwiczysz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a na czym to polega Napisano Wrzesień 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siva. 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Wlasnie tu jest problem bo nie wiem czy to musi byc za kazdym razem taka sama technika cwiczenia czy inna tzn ze np jesli dzisiaj biegam to m,usze biegac codzien czy np dzisiaj moge 3 minuty biegac a jutro np nie wiem marszem czy rower ... Jak narazie to mieszam , raz marsz najpierw wolny a pozniej najszybciej jak sie da tak jak w tej metodzie pisze , no a czasami biegam a czasami biegam w miejscu wiec nie wiem czy robie to dobrze czy np powinnam sie uczepic jednego cwiczenia codziennie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicyjkaaa Napisano Wrzesień 26, 2009 A po cholerę płacisz za to, co jest dostępne za darmo na setkach stron? To Twoje cudo to nic innego jak nieco zmodyfikowany trening Tabata: http://www.sfd.pl/_TABATA_-t334813.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ona nie placila za to Napisano Wrzesień 26, 2009 ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicyjkaaa Napisano Wrzesień 26, 2009 "Kupilam to dzisiaj - fakt faktem jakbym poszukala to bym i znalazla no ale kupilam akurat niby promocja byla to za 40 zl ." To płaciła czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieeeeeeeeeee Napisano Wrzesień 26, 2009 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siva. 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 aa kupil;am kurde ale jakbym sie rozgladnela dobrze to bym i znalazla w necie wiec ogolnie wyrzucenie kasy w bloto... no ale sam trening jako trening narazie nie widze czegos szokujacego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mcmxmmdmdsm Napisano Wrzesień 28, 2009 no to dzis minal tydzien od zaczecia Twojego treningu:) ciekawa jestem-i pewnie nie tylko ja-jakie wyniki?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina z pogorzelina Napisano Wrzesień 28, 2009 i jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siva. 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 poltora kilo mniej jak narazie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona1939 0 Napisano Październik 10, 2009 siwa czy możesz napisać jak dalej działa pisłam na meila którego podałas ale niestety nie mogę nic wysłać bo jest jakiś błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach