Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana_ona

Pomocy. Mam bardzo dziwny ból posladka, który promieniuje na noge. Co to? Prosze

Polecane posty

Gość zakłopotana_ona

prosze o jakies wskazówki. Nawet nie wiem co lekarzowi powiedziec.. ogólnie kilka razy już tak miałam ale samo mijało i nigdy nie promieniowało na noge.. a tetaz już tak. To jest troche tak, jakby moja skóra w srodku czy coś żle reagowała na zimno. Przyznam, ze nie moge usiaśc w domu na toalecie- na tym pośladku, bo odczuwam taki przeszywający ból. dizsiaj zauwazyłam że jak moja noga w pewnych miejscach dotknie czegos zimnego to czuje to samo. Co to moze byc? Możliwe żeby mnie przewiało? ale kolejny raz? i to tylko jedna strona jest taka wrazliwa... prosze o pomoc///

Gość pomelo zielone
A robiłaś kiedyś RTG stawów biodrowych? Ja mam dysplazję obydwu stawów biodrowych... wiem o tym od 10 lat, a ponoć się z urodziłam:P Czasem właśnie tak boli, ale ja zanam przyczynę.

Gość kooooooooooooooiiiiimmmmmmmmmm
Moze rwa kulszowa.

Gość pomelo zielone
Radzę odwiedzić lekarza rodzinnego, a jak nie to ortopedę... może prześwietlenie coś pomoże. Acz zacznij od zrobienia podst. wyników krwi: OB i morfologia, jak jest jakiś stan zapalny to badania krwi powunny wykazać.