Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana_ona

Jest jakiś lekarz? prosze o pomoc... moze ktoś tak miał..

Polecane posty

Gość zakłopotana_ona

prosze o jakies wskazówki. Nawet nie wiem co lekarzowi powiedziec.. ogólnie kilka razy już tak miałam ale samo mijało i nigdy nie promieniowało na noge.. a tetaz już tak. To jest troche tak, jakby moja skóra w srodku czy coś żle reagowała na zimno. Przyznam, ze nie moge usiaśc w domu na toalecie- na tym pośladku, bo odczuwam taki przeszywający ból. dizsiaj zauwazyłam że jak moja noga w pewnych miejscach dotknie czegos zimnego to czuje to samo. Co to moze byc? Możliwe żeby mnie przewiało? ale kolejny raz? i to tylko jedna strona jest taka wrazliwa... prosze o pomoc/// pisałam na forum zdrowie ale tam prawie nikogo nie ma..:( i zero odzewu.

Gość zakłopotana_ona
nit nie moze pomóc...?

Gość to pewnie hiperestezja
idź do oglolnego niech cida skierowanie to neurologa

Gość zakłopotana_ona
boże co to jest ta hiperestezja? zaraz sprawdze... ale co to jakies nerologiczne jest? dzięki za odzew..:)

Gość zakłopotana_ona
neurologiczne miało byc..:)

nic groznego ale nieprzyjemne chyba ze masz tam uraz jakis, to wtedy wiadomo ze to moze byc od tego idź do ogolnego powiedz co ci jest, powinien zlecic jakies przeswietlenie i ogolne badania zeby zobaczyc czy nic sie nie rozwija w organizmie, np stan zapalny jakis a jak bedzie ok to neurolo czy jakas poradnia leczenia bolu

Gość bez ogródek...
albo coś z nerwem, albo z kręgosłupem, być może rwa kulszowa (ale nie wiem). Tylko lekarz ci pomoże i na pewno jest ci potrzebny. ... ale to tylko przypuszczenia

to moze byc tez w sumie od kregoslupa masz prace siedzaca?

Gość zakłopotana_ona
urazu żadnego nie miałam.... rwa kulszowa słabo pasuje do objawów... a prace mam zdecydowanie siedząca... ale ta hiperestezja to jakaśpzreczulica- tak wyczytałam... jakby cos było nie tak z moim ośrodkiem układu nerwowego...:( a z kręgosłupem nigdy nie miałam problemów . ale się zmartwiłam..:(

nawet jesli nie mialas problemow z kregoslupem a masz prace siedzaca, to wlasnie byc moze sie one zaczynaja :( idz do lekarza, ja tez mam hiperestezje i zyje ;)

Gość zakłopotana_ona
dzieki sliczne za pomoc. Posłucham Cie i jutro się tam wybiore... nie ma co czekac. zwłaszcza, ze chyba sie to wszystko nasila... ale całyczas tylko na jedna strone. lewa... i tylko od posladka w dół:( dzieki za pomoc:)