Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam podobny problem

co kupic do noworodkadziewczynka dla 5 letniej dziewczynki

Polecane posty

i 4 letniego chlopca jade w odwiedziny z moim chlopakiem i nie chce z pustymi rekoma wiec co kupic , wiadomo jakis drobiazg, jakies ciuszki prosze doradzcie mi co dla chlopczyka 3 letniego i dziewczynki 5 letniej dla noworodka jakis ciuszek ale kompletnie nie wiem co dla pozostalosci :(

napisz to raz jeszcze o nie moge zrozumiec dla kogo ten prezent i w jakim wieku bardzo chaotycznie jest...

dla noworodka (dziewczynka ) oj juz ktos zalozyl podobny temat nie zauwazylam wpisalabym sie tam nie zasmiecajac kafe :( sorry jeszcze raz i poprawilam bledy:D

sorry za chaotycznosc wiec noworodek (dziewczynka ) wiec kupie jakis ciuszek to nie problem ale nie mam pojecia co dla 4 letniej dziewczynki i 3 letnieo chlopczyka :(

Gość mam podobny problem
dajcie pomysl co kupic chlopzykowi i dziewczynce bo komletnie nie mam pojecia :O

a moze jkis taki zestaw do rysowania kazdemu wiesz kredki blok i cos słodkiego albo piłke dmuchana i np mały doktor cy mała ksezniczka zalezy ile masz kasy

dzieki ci za pomysl pomysle teraz nie mam za duzo pieniedzy , wiec nie chce szalec wie cmoze kolorowanki jak piszesz itd .. porozgladam sie :) dzieki ;)