Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

te verde

spuchłam

Polecane posty

Zobaczymy, może coś doradzicie. Dziś rano obudziłam się z opuchniętą powieką, potem ledwo włożyłam buty, teraz jak siedzę, czuję jakiś dyskomfort w kostkach. Skąd to mogło się wziąć? Co mogę zrobić, żeby ustąpiło/nie wróciło jutro? Ktoś ma pomysł?

Gość moze to od tarczycy
?

I już mnie nastraszyli :( Większych problemów zdrowotnych raczej nie biorę pod uwagę, bom zdrowa jak koń. Mam nadzieję, że nie od tarczycy. Ladaco - no wiesz! Ja nawet nie wiem, jakie są objawy wzięcia amfy, ba, nawet nie wiem, co to takiego jest.

Gość moze jestes przed okresem
?

Gość a może coś cię ugryzło
i to jest reakcja uczuleniowa. kup sobie calcium

Gość palsabarka
nieprawidłowe funkcjonowanie limfy zaburzenia z nerkami opuchlizna przedmiesiączkowa

No właśnie nie jestem, zresztą, nigdy nie puchłam przed okresem, i biorę tabletki anty. Chyba tak z niczego ludzie nie puchną, co nie? Dziwi mnie to mocno.

jakies leki bralas? tarczyca jak wyzej. duzoo soli lub wielki kac lub przed miesiaczka?

Ano właśnie, wapń, faktycznie, szkoda, że już nie mam sił i ochoty wychodzić z domu - aż mnie teraz bolą te nogi. Alergii ogólnie też nie mam. Ale wczoraj się najadłam masła orzechowego, a wcześniej jadłam sushi - może mieć związek? Dodam, że orzechy jem normalnie w ilościach masowych.

Gość Czy wczoraj dużo
piłaś ?Jeżeli tak,to jest zbyt dużo wody w organizmie.

Zawsze piję dość sporo, na pewno nie piłam tak bardzo więcej, niż przeciętnie. Teraz myślę, że to może jednak sushi - tam ten sos sojowy to raczej słona sprawa. A w temacie orzechów jestem weteran, one mi nie groźne.

Gość jakajaka
mnie kilka dni temu komar ugryzł w powieke i mi spuchla na drugi dzien opuchlizna zeszła;)

Nie piłam, chyba od 2 tygodni nie piłam dużo, ostatnio w piątek jedno piwo. Komar raczej nie - oprócz powieki dwie stopy, i nic nie swędzi.

Broń Boże. Mam fazę na imię Gloria, jeszcze bym skrzywdziła niewinną istotkę. [Na tabletkach, nie mając faceta, ciężko, anyway].

;) niepokalane poczęcie .. a tak serio to marsz do gina bo wygląda to na xle dobrane anty.

Nie, anty biorę od początku tego roku z małą przerwą, i nic nie było wcześniej, myślę, że to coś jednorazowego. A poza tym, chwilowo jestem nieubezpieczona, więc się nie da :D