Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdecdeccec

kupiłam sobie laptopa - ma wgrany windows vista...

Polecane posty

Gość cdecdeccec

a nie mam żadnych programów!! Ani microsoft worda, ani power pointa... skąd mam je wziąć?! :(

Gość uniqueGIRL
kupić . !

Gość jakajaka
wgrać???

Gość cdecdeccec
ale jak to kupić? Jak już wydałam kase na oprogramowanie to powinni mi zapewnić podstawowe programy. Mam je skądś sciągnąć czy jak?

Gość cep
żądaj odszkodowania :) to się porobiło w tym kraju :)

Gość cdecdeccec
dziękuję 🌼 mam nadzieję że to legalne jest :lol:

Gość tieeeeeeeeeeeeeeeeeee
Powinni ci wszystko zapewnić... tym bardziej, że laptop pewnie kosztował z 1700zł, a 2tyś zł kosztuje cały pakiet office :-D

Gość cdecdeccec
laptop kosztował 3,5 tyś :P ej a możecie mi na tej stronce znaleźć microsoft worda i powerpointa? bo ja jakoś nie umiem :lol: i w ogole co ze mną będzie jak będę miała programy ściągnięte z neta? Nikt się nie dowie? Nie wyśle sie zaden raport ani nic? (serio sie pytam:P)

Ja siedzę właśnie przed laptopem typu Sony Vaio. Fabrycznie miał zainstalowaną jedynie próbną wersję Offica działającą przez 2 miesiące. Kupiliśmy więc oryginalnego Offica i zainstalowaliśmy. Wersja Offica do użytku domowego z licencją na 3 stanowiska komputerowe kosztowała niecałe 300 PLN.

Nawet dzwoniłem na infolinię Microsoftu w celu uzyskania pomocy w znalezieniu kluczu produktu na opakowaniu...

Gość cdecdeccec
a taki do użytku domowego? Może być ściągnięty z neta? Jest gdzies w ogole? :D

Gość manikaa
no legalne to nie jest, ale o ile nie znajdzie się życzliwy sąsiad, który szepnie słowko komu trzeba, to raczej cię nie namierzą ;) jak chcesz legalnie to ściągnij sobie Open Office. Jest darmowy i ma to samo co pakiet MS.

korzysta się z darmowych programów takich jak open office :o a jeśli ci nie pasuje to że zapłacilas za duzo za kompa i nie ma programów to sciagaj linuxa i tam zapierdzielaj na darmowych programach, tam wszytsko zapewniaja

Gość cdecdeccec
oo.. to ściągnę sobie tego offica. A jeszcze jedno.. jakiś dobry antywirusowy program (darmowy:P:P?... ja mam microsoft defender, ale nie dość że pisze mi że wszysto jest ok, a nie jest bo mam jakiegoś paskudnego reklamiarza, to nie potrafi mi go usunąć :O

Gość splicer
Aha, i microsoft defender to nie antywirus tylko antyspyware ;-)

Gość cdecdeccec
dziękuję bardzo :):) mam nadzieję ze teraz moje problemy wreszcie sie skończą:P;)

Gość cdecdeccec
ale jakby co to napisze jeszcze, bo wątpię że etraz wszytsko pójdzie jak po maśle :lol:. To nie w moim stylu jakoś:P