Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonimy kroliczkaaaaaa2

czy jest ktos z bydgoszczy?

Polecane posty

jakim numerem autobusu dojade na poznanska 32? tam powinno byc jakies biuro posrednicze... najlepiej z pod fokusa? kompletnie nie znammiasta a musze tam dojechac.

Gość rrtgyh
my nie widziec :O

skupcie sie:P

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dziekuje wielbiciel, znowu mi pomagasz jesli chodzi o bydgoszcz:P a w jaka strone mam sie kierowac?

a jakim numerem dojade z dworca pkp do fokusa? to bedzie zaraz nastepny przystanek po jagiellonskiej?

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie pks tylko pkp:P jestem studentka nie stac mnie na taxi:P fakt, ze przyszla ale jzu oszczedzam:)

Gość dddsds
nie kapuje przeciez focus jest przy pks a poznanska niedaleko

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok to zrozumialam:) ale w jaka strone od fokusa sie kierowac? a numer 32 nie bedzie gdzies na samym koncu? chodzi mi o to jakim numerem dojade do fokusa z dworca pkp:P

Z PKP do Fokusa (to przystanek "Dworzec PKS") jedzie autobus 54, i przy Fokusie ma "pętle". Tylko przy dworcu PKP jest mały myk, bo na przeciwko dworca jest duża pętla autobusowa - ale 54 nie startuje stamtąd, ma przystanek przy ulicy zaraz przy dworcu! Z Fokusa na Poznańską akurat tak się składa, że nic nie jedzie. Co najwyżej możesz podjechać dwa przystanki tramwajem 3 albo 8 w kierunku Wilczak (przystanek zaraz przy Fokusie) - wysiadasz na przystanku Focha-Mosty, tam się zapytasz o Poznańską, 5 min. na pieszo.

Gość A TOOO PRAAZSSDD
agiellońska Bydgoszcz 1. Kieruj się na Jagiellońska na wschód 51 m 2. Zawróć 0,8 km 3. Na Rondo Jagiellonów zjazd nr 2 w Bernardyńska 0,5 km 4. Na Rondo Bernardyńskie zjazd nr 1 w Zbożowy Rynek 90 m 5. Dalej ulicą Wały Jagiellońskie 0,6 km 6. Skręć łagodnie w lewo w Wełniany Rynek 78 m 7. Dalej ulicą Poznańska

ok dziekuje:P a jak wyjde z tej galeri to jak mam isc nata poznanska? to prawda ze real bede mijac czy cos?

Poprawka... Poznańska 32 to będzie gdzieś blisko placu Poznańskiego, więc przy Fokusie wsiadasz w tramwaj 3 lub 8, kierunek "Wilczak", i jedziesz 3 przystanki na rondo Grunwaldzkie. I stamtąd nie pieszo na Poznańską, to już bliziutko - 1 ulica obok.

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeee
dziekuje wielbiciel:P wszytsko sobie dokladnie zanotowalam:)

proszę bardzo... tylko zastanawiam się jeszcze nad tym przystankiem 54 przy PKP, czy czasem nie pokręciłem :p ehh, tam są chyba 2 przystanki, jeden przy ulicy zaraz przy budynku dworca, a drugi chyba jednak na pętli, nie pamiętam. W każdym razie z jednego 54 jedzie w kierunku "Piaski", a z drugiego w kierunku "Dworzec PKS", więc poszukaj tego na PKS :p;)

jeszcze jedno pytanko jelsi moge:P a jak dojechac z poznanskiej na miedzyn? czy to jest daleko?

nie ma glupich pytan sa glupie odpowiedzi:P wole sie zapytac niz zabladzic. . . dopiero 3 raz bede w bydgoszczy i to bedzie moj pierwszy raz pod tytulem sama w wielki miescie:P

Gość ja ci pomoge
Z poznanskiej na Miedzyn dojedziesz linia 56 :) Trafisz bez problemu bo przystanek jest przy takim mostku/kladce kolo placu poznanskiego. Jak juz bedziesz studiowala w bdg to zapraszam do Tripa to sie pointegrujemy :classic_cool:

Gość proszeeeeeeeeeeeeee
dziekuje ja ci pomoge:P na pewno skorzystam:)

Gość proszeeeeeeeeeeeeee
Mam nadzieję, że nie przeszkadza Ci to ze waże 123 kg i mam 11 cm penisa w majteczkach :) hihih ❤️

Gość proszeeeeeeeeeeeeeee
oh nie jestes doinformowany:) 385 waze:P moze cos lepszego wymyslisz?:P czekam:)

Gość ja ci pomoge
Liczę, że to podszyw :P Na pewno jesteś śliczniusia że masakrunia :classic_cool:

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no niezla laska ze mnie:P na ulicy poznasz od razu mnie:P ha:P