Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonimy kroliczkaaaaaa2

czy jest ktos z bydgoszczy?

Polecane posty

Gość proszeeeeeeeeeeeeeee
Nie wiem jak ze znizkami komunikacyjnymi w Bydgoszczy ale czy jak wytne sobie nerke to bede mogła podrozowac za darmo? Bo jestem jutro z rana umowiona na zabieg :)

Gość ja ci pomoge
No no każda tak mowi :classic_cool: Udowodnij !

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to z nerkami akurat nie bylo smieszne, zastanow sie 2 razy zanim cos napiszesz. oby ci nigdy moja nerka potrzebna nie byla:P

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie musze nic udowadniac:Pod razu mnie poznasz, mowie ci:) tylko jak ja ciebie poznam?:P

Poznasz mnie po tym, że bede ubrana jedynie w stroj baterii Duracella i ze zwinnoscia godną cyrkowca, krokiem kolumbijskiej odmiany Samby bede przebiegała przed samochodami marki Toyota :classic_cool:

Gość ja ci pomoge
proste ze poznasz mnie po tym, ze jak na mnie spojrzysz od razu bedziesz wiedziala ze to ja, tetno skoczy Ci do 150 i w brzuszku zaczną latac Ci samoloty f-16 :P

to akurat jest dobre:) podoba mi sie:P

ok tylko czy ja cie z kims nie pomyle? bo czesto mi sie zdarzaja takie objawy:P

podoba mi się rowniez Rysiu Peja i jego tatoosy ❤️ ps. Tak tak to ja jestem gwiazda youtuba :classic_cool:

ignoruje ci epodszywieeeeeeeeeeeeeee:P

Gość ja ci pomoge
Umowmy sie, że miedzy 12 a 14 wpadne po samochod i w takim razie poznasz mnie po licznych obrazeniach twarzy i ciala :classic_cool: Be my nurse! :classic_cool:

Gość Kanion
w Bydgoszczy śmierdzi od Brdy

Szczegolnie czesto zdarzaja mi sie takie objawy gdy patrze na mojego ojca oraz jego roslych, spoconych kolegow z budowy :classic_cool:

Gość Kanion
Jestem potomkiem trzynogiej kozy i motopompy :classic_cool: Nie zwracajcie na mnie uwagi 🖐️

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ok czekaj na mnei na rondzie jagiellonow:P

Gość ja ci pomoge
Zapłodniłbym Cie ❤️

jaki romantyzm przez ciebie przemawia:P kazda laska jest twoja, co?:P :P

Gość ja ci pomoge
To był podszyw ! :D Ja sie mnozyc nie chce :)

Gość ja ci pomoge
Ale swoja droga romantyk jestem. Jak juz bedziesz tu studiowała to mowie Ci, idziemy do Tripa (studencki pub) w jakis poniedzialek. Jest Happy Hour - 2 zł piwko :classic_cool: Upijemy sie jak dziki i bedziemy wyc do ksiezyca nad brdą. Czego chciec wiecej?

Gość ja ci pomoge
se poszla :o

jestem jestem:) spoko jestem twoja:P

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale czy ty jestes?:)

Gość ja ci pomoge
Ja jestem, spiszemy jakąś umowe ze jestes moja?

ale tak handlowac zywym towarem w bialy dzien?:P

Gość ja ci pomoge
Umowa zawarta w dniu 21.09.2009 r. pomiędzy ja ci pomoge zamieszkałym w Bydgoszczy legitymującym się ………………………. zwanym dalej „wynajmującym” a proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee zamieszkałą w ??????????? legitymującą się ………………… zwanym dalej „najemcą”. § 1 Osoba będąca przedmiotem umowy najmu znajduje się w Bydgoszczy. Osoba zbudowana jest z dwóch nóg, dwóch rąk, głowy i torsu. Jej wymiary to 180 cm wzrostu oraz 75 kg wagi. Kolor oczu szary, włosy blond. § 2 Wynajmujący oddaje w użytkowanie najemcy powyżej opisaną osobę wraz z pełnym wyposażeniem, na okres od 21.09.2009 r. do (czas nieokreślony). § 3 Umowę można wypowiedzieć z zachowaniem kilkudniowego okresu wypowiedzenia, jednak nie wcześniej niż po 3 miesiącach od momentu jej podpisania. § 4 Wcześniejsze zerwanie umowy przez najemcę skutkuje wkurwieniem wynajmującego. § 5 Czynsz najmu wynosi 0 złotych (słownie zero) miesięcznie. Aczkolwiek najemca zobowiązany jest postępować tak by obiekt wynajmu był w jak najlepszym stanie psychicznym i fizycznym (szczegóły opisane w punkcie 6) W razie złego traktowania wynajmujący zastrzega sobie prawo do opieprzania najemcy i marudzenia, niezależnie od innych ujemnych dla najemcy konsekwencji prawnych. § 6 Najemca zobowiązany jest do używania osoby zgodnie z przeznaczeniem i należytą starannością. Niedokonywania bez zgody wynajmującego zmian naruszających funkcjonalność lub konstrukcję osoby oraz udostępnienie osoby w sytuacji siły wyższej (pójście z kolegami na imprezę, mecz w TV). Najemca zobowiązany jest do dbania o formę fizyczną osoby wynajmowanej, poprzez regularne czynności seksualne. Jest również zobowiązany o systematyczne uzmysłowianie mu, że jest najlepszą osobą jaką można wynająć, w celu zaspokojenia jego potrzeb psychicznych. § 7 Najemca nie może oddawać w podnajem lub bezpłatne użytkowanie osoby wynajmowanej osobie trzeciej bez zgody wynajmującego. § 8 Najemca odpowiada za wszelkie szkody powstałe w czasie umowy – uszkodzenia osoby, chociażby powstały one z winy osób trzecich, zaproszonych przez najemcę. W razie trwałych uszczerbków na zdrowiu wynajmowanego, najemca podlega zarówno subiektywnemu Kodeksowi Kar „ja ci pomoge” jak i Kodeksowi Karnemu z dnia 6 czerwca 1997. § 9 Wynajmujący może rozwiązać umowę najmu bez zachowania terminów wypowiedzenia, jeżeli:  najemca nie będzie wykazywał należytego szacunku oraz uwagi obiektowi wynajmu,  najemca nie spełni warunków zawartych w punkcie 6,  najemca podpisze umowę o wynajem innej osoby  najemca marudzi i zrzędzi,  najemca zmieni przeznaczenie przedmiotu najmu i wykorzysta go do swoich własnych pobudek,  najemca w sposób przekraczający zwykłe korzystanie z osoby oraz jego wyposażenia (instrukcja postępowania w aneksie do umowy – dostarczę niedługo) , zniszczy je. § 10 W razie zakończenia najmu najemca zobowiązany jest zwrócić przedmiot najmu wraz z wyposażeniem w stanie niepogorszonym, wynikającym z normalnej eksploatacji. § 11 W sprawach nieuregulowanych niniejszą umową, będą miały zastosowanie przepisy Kodeksu cywilnego. § 13 Umowa została sporządzona w dwóch jednobrzmiących egzemplarzach, po jednym dla każdej ze stron. podpis.................. :classic_cool:🖐️

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeee
teraz mnie zawiodles... wszytskie laski na to wabisz, ze egzemplarze masz przygotowane? zawiodlam sie:P myslalam, ze jestem jedyna, wyjatkowa:P

Gość ja ci pomoge
jedna tylko zwabilem :classic_cool: 2 lata temu. Musialem dane wymazac :P

mogles sie chociaz nie przyznawac:P nei wiem teraz co mam poczac!

Gość ja ci pomoge
kochaj mniee, niech swiat mi chociaz raz zazdrosci! lalala :classic_cool: