Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziooonaa

co to mogło oznaczać?

Polecane posty

Gość zawiedziooonaa

zerwaliśmy z chłopakiem poł tora miesiąca temu.. tzn. w sumie on zerwał.. wczoraj zobaczylam u niego na gg taki opis " Ty nawet nie wiesz że...... :( smutny" ale mial tylko chwile a potem zmienił.. co to mogło oznaczać?? bo juz nie wiem co robić :(

jesli chcesz do niego wrocic to zagadaj. Zreszta od kiedy to sie trzma sie gg bylego? po co? zeby podglądać jego opisy? koles Cie zostawił... po co go sprawdzasz??

Gość zawiedzioonaa
a czemu mialabym usunąc? to wcale nie oznacza ze go sprawdzam...

Ależ Was łatwo usidlić i trudno się pozbyć... Nic nie rób, jak ma problem to niech gębę do Ciebie otworzy, miej trochę godności bo to on zerwał!

koniecznie chcesz, aby dalszy jego opis brzmiał: "...nadal cię kocham" lub inna romantyczna bzdura, i jak ci chociaż jedna osoba na kafe tak napisze, to uwierzysz w to i nie prześpisz nocy myśląc, że to prawda, co? zajmij się czymś pożytecznym, nie wiem, znajdź lekarstwo na raka zamiast tu siedzieć i snuć głupie domysły.

no to po co Ci jego nr? gdybys tego nie robiła to usunęłabys jego nr albo nie przezywała tego co on pisze. A moze to było do innej? a Ty przezywasz? a co jesli znajdzie inną? i jej bedzie pisał ze kocha? a Ty bediesz to czytac i sie katowac. Baby to sa jednak masochistki.

Gość zawiedziooonaa
tak wiesz tego chcę hah.. chyba forum jest po to aby pytac o rady a nie krytykowac ludzi więc lepeij może ty sie zajmij czymś pozytecznym.

Gość fly...
moze to nie do ciebie było wogole

Gość romcio
W d**pe można sobie wsadzić opisy na gg. Nie powinno się tego traktować poważnie. To nie jest komunikat przekazany bezpośrednio do adresata. OLAĆ. Poważne osoby tak się nie komunikują.

Gość zawiedziooonaaa
a wcale nie twierdzę ze nie moglo byc do innej.. ale byłych nie uwazam za wrogów więc nie usuwam numerow gg czy tel.

Gość zawiedzionnaaa
marze? hah.. chyba nic nie rozumiesz.. niby czemu mam usuwac numer gg np. takiego chlopaka ktorego ja zostawilam? skoro mi nic nie zrobił.. a ten chlopak o ktorym jest teraz mowa akurat dla mnie duzo znaczy wiec nie zamierzam usuwac jego numeru..

no to moze napiszesz do niego?? jak Ci na nim zalezy, napisz, zapytaj czy do Ciebie wroci. nie ma to jak sie meczyc i anlizowac kazda jego kropke, przecinek, kazde słowo ktore napisał w opisie :D wiesz ja wyznaje zasade ze jak cos sie konczy to sie konczy a takie zabawy na gg sa strasznie dziecinne - Ty pewnie tez.

Gość zawiedzioonaa
wzajemnie :)