Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzni jacy sa

czy mezczyzna naprawde kocha tylko raz ?mezczyzni wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość mezczyzni jacy sa

mowi ze mnie kocha jestesmy razem juz ponad rok pare ladnych lat temu mial kogos ,kogo kochal ale skrzywdzila go teraz mowi ze drugi raz w zyciu pokochal mnie ale nie wiem czy to naprawde z jego strony milosc? czy mezczyzna kocha tylko raz ? wypowiedzcie sie mezczyzni .

Gość mezczyzni jacy sa
ladaco wlasnie nie chce odpowiedzi od ciebie 😡 zawsze pierwszy 🖐️ :D co w tym smiesznego ?

Pewnie sam kiedys kochał i dostał kopa i teraz taki bojowy jest :P No jak ladaco? Byłes zakochany?

Gość mezczyzni jacy sa
mi chodzilo wiecie o ta wielka milosc ;) ladaco no powiedz powiedz zapraszamy :D

Gość mezczyzni jacy sa
czyli jak wiekszosc uwaza ze kochaja prawdziwie tylko raz czyli jezeli dajmy przyklad ja jestem ta druga kochana przez niego , ale to nie jest ta sama milosc co do tej pierwszej czyli to nie ta milosc co kiedys ? i napewno chyba maja sentyment do pierwszej milosci , nie wazne wtedy ze skrzywdzila go , ale sentyment zostaje szkoda ze tu nie ma mezczyzn moze by mi to wytlumaczyli ;)

drodzy moi wierny facet zdarza sie bardzo rzadko gdyz to wszystko zalezy od progu hormonu jaki m został obdarzony po przodkach...bedzie miałduży bedzie latał za siksami bedzie miał mały bedzie wierny:D facet to facet i zawsze na ładne ciacho poleci :D tak jestesmy juz zakodowani wiosną , latem wiecej latamy za dziewczynami ..jesienią i zimą ten próg latania za płcia piękna spada a to z racji tego ze i temperatura nie jestodpowiednia no i ze dziewczęta nie tak skompo chodza ubrane:D:D

Gość Wojskowy do wzięcia
jestem facetem. myslalem ,ze prawdziwie kocha sie tylko raz. ex zdradzila mnie, zniszczyla mi zycie... teraz kocham i to mozniej niz tamta. nie mam sentymentu.jedynie zal

Gość mezczyzni jacy sa
ladaco to co napisalaes to nic nowego dla mnie :P chyba nie zrozumiales do konca mego tematu co ??:P:D

Gość mezczyzni jacy sa
i dzieki za twoja obszerna wypowiedz:)

Gość i tak nie wiierzycie w milosc
w ogole kocha sie tylko raz. tak, faceci kochaja raz. jak ja:(

Gość mezczyzni jacy sa
wojskowy do wziecia - witam :) kiedys pisalismy razem na topiku :) pamietasz ?

Ladaco ty i te twoje madrosci zyciowe... dno i 10 metrów mułu. Ale ja wiem dobrze cos sie kryje za tymi twoimi wywodami na temat samców. Idz sie pobaw klockami.

Gość Wojskowy do wzięcia
niestety pamiec zwodzi :/ witam :)

autorko facet jak prawde mówi to tylko wtedy jak sie pomyli ..wierz mi "staremu" znawcy tematu:D teraz cie potrzebuje a tak naprawde nie wiadomo jak naprawde jest, facet skrzywdzony przez kobiete potrafi sie nawet mścic na tej drugiej za krzywdy tej pierwszej ..znam takie przypadki:)

Gość mezczyzni jacy sa
wojskowy do wziecia- to ja ewa byla jeszcze jedna kobieta pisalismy na temat wojska ze mamy pecha na wojskowych itd :P nie pamietasz :D no kurcze no :D

Gość Wojskowy do wzięcia
pamietam ! :D i co? znowu jakis wojskowy w serduszku namieszal?

a ty lisciali :P i wszystkie inne niedowartosciowane nicki jak nie macie ochoty mnie czytac to chociaz mi nie dogadujcie :D bo jak zdążyliscie zauwazyć ja w was nie zaczynam:)

Gość mezczyzni jacy sa
ladaco-tu sie wlasnie pomyliles a to u niego bylo 8 lat temu wiec czemu ja mialam by placic za tamta, ja tez mialam podobna sytuacje do niego , i co teraz on ma placic za tamtego ? jasne ze bywaja takie przypadki ale nie wyogolniaj :) zadalam tylko pytanie czy naprawde tylko raz kochaja jak to w zreczywistosci jest ;)

Autorko tematu lepiej nie słuchaj ladaco bo on jest przepełniony jadem :P Słuchaj jezeli twerdzi ze cie kocha a ty jego to moze warto dac szanse temu wszystkiemu. Moze trafiłas własnie na takiego co "wojskowy do wziecia" :P Czasem sie tacy zdarzaja :P ale dla mnie przewaznie sa zakochani w innej. W tym wypadku w tobie :P (żarcik) :P

Gość mezczyzni jacy sa
wojskowy do wziecia- no widzisz z pamiecia jeszcze dobrze :) nie nie nie wojskowy :P a tak jakos zadalam to pytanie :D co tam u ciebie :P

"a ty lisciali i wszystkie inne niedowartosciowane nicki jak nie macie ochoty mnie czytac to chociaz mi nie dogadujcie bo jak zdążyliscie zauwazyć ja w was nie zaczynam" ojejeje juz sie popłakałam :P Ty wyrazasz swoje zdanie a ja swoje.

Gość mezczyzni jacy sa
lisciali - :D

Gość Wojskowy do wzięcia
olej tego calego ladaco. jemu chyba placa za pisanie debilizmow na tym forum :P pytanie jest dosc blache niestety, to tak jak zapytac czy kobieta kocha tylko raz w zyciu? to nie kwestia plci ale czlowieka i mocy tamtego uczucia? a moze kocha sie tylko raz...z tym ,ze kochac prawdziwie mozna dopiero np w czwartym albo dziesiatym zwiazku :P

Gość Wojskowy do wzięcia
co u mnie? po staremu :) mam urlop i zapieprzam na budowie :P

Gość mezczyzni jacy sa
zreszta to bylo 8 lat temu lub ponad wiec dawnooo temu :) zapytalam sie tylko czy mozna pokochac tak jak kiedy tamta ;) dzieki za wasze wpisy ladaco tobie tez dzieki :P