Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzni jacy sa

czy mezczyzna naprawde kocha tylko raz ?mezczyzni wypowiedzcie sie

Polecane posty

autorko w co ty wierzysz w miłość do grobowej dechy daruj sobie :D facet z jednej strony kocha swoja kobiete/choc nie mówie ze wszyscy tak robia/ a z drugiej strony przy nadazajacej sie okazji zdradza ja i to jest normalne:) a potem przychodzi do swojej kobiety i udaje głupka:D nie mam jadu...tylko dla tych co we mnie uderzają go mam:D

Gość mezczyzni jacy sa
wojsko do wziecia - no to nici z wypoczynku ;)

Gość Wojskowy do wzięcia
mala , nie szukaj dziury w calym :) bedzie dobrze. on jest z Toba a nie z tamta ;)

Gość mezczyzni jacy sa
ladaco - o tym zdarzylam sie tez juz kiedys dowiedziec :P niestety:( ale prawda to jest oczywiscie tez nie wyogulniac :P

Gość Wojskowy do wzięcia
no niestety .mialem leciec na poligon ale mi przywiezli ziemie :P nikt za mnie tego nie zrobi :((((

autorko i nie jest to nic nie normalnego ze takie rzeczy sie zdarzaja poprostu facet przy jednej dziurze długo sie nie utrzyma:D a jak do tego jest alkohol a panienka ma ochote i jeszcze mini to krzaki sie trzęsa:D

Gość mezczyzni jacy sa
wojskowy do wziecia- wiem wiem ... :) wyogolniac* sorry za blad :)

Gość mezczyzni jacy sa
woskowy do wziecia - o o no to teraz pracujesz na ziemi budowlanej :P ladaco -chyba tez troche o sobie piszesz , chyba wiesz co oznacza slowo LADAC O:P:P

Gość Wojskowy do wzięcia
a co u Ciebie?

Twoje wypowiedzi swiadcza o tym ze ty to chyba miałes inny tok ewolucyjny. Spadaj na drzewo wieśniaku z kompleksem źle powiązanego snopka siana :P

słowo ladaco to tylkopseudo jest choc doś wazne:D a czy ja sie zachowuje tak jak ladaco czy tez nie to juz moi mili .......informacja zaszyfrowana:D:D

Gość Wojskowy do wzięcia
no niestety. ciezka praca fizyczna

Gość mezczyzni jacy sa
wojskowy do wziecia - u mnie ogolnie bywa bardzo dobrze :) nawet za miesiac na mazury jade :D nie byla jeszcze i zajrze do Elblaga do znajomych :) tez do wojskowego:P

Gość Wojskowy do wzięcia
takiej to dobrze :P no ja ciagle chacjende koncze..

Gość mezczyzni jacy sa
laaco lisciali - :D the best jestescie :D

Gość mezczyzni jacy sa
Wojskowy do wzięcia takiej to dobrze no ja ciagle chacjende koncze.. no widzisz jak mi sie powodzi :P hehe cchacjenda mmmm marzenie ;)

Gość ZastrzeŻonaa
A ja uważam, że jak Kocha to Kocha!! To nie zależy od tego czy już kochał czy nie jeżeli tak mówi to najprawdopdobniej tak jest podpytuj go na ten temat jeśli zauważysz, że rozszerzają mu się bardzo źrenice znaczy, że mu na Tobie naprawdę zależy.! ;**

Gość mezczyzni jacy sa
lisciali Dziekujemy dziekujemy...staramy sie alez prosze prosze :D czesciej i wiecej fajnie sie czyta:D

Gość mezczyzni jacy sa
ZastrzeŻonaa A ja uważam, że jak Kocha to Kocha!! To nie zależy od tego czy już kochał czy nie jeżeli tak mówi to najprawdopdobniej tak jest podpytuj go na ten temat jeśli zauważysz, że rozszerzają mu się bardzo źrenice znaczy, że mu na Tobie naprawdę zależy.! ;** dziekuje za wpis :) z tymi zrenicami wyprobuje :)

Gość ksdkskekdk
ladaco ma małego , jest do dupy nie podobny a jego stara jest emo , ma chłopaka Romana który bardzo lubi rysować jesienne liści w parku