Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeewela

co za zdzira nooooo !!!!!

Polecane posty

Gość eeeewela

nienawidze agnieszek !!! już kiedyś z jedną mialam akcje o faceta a teraz sie dowiaduje, że następna zdzira o tym imieniu rwie mi faceta w pracy, chociaż jest mężatką od 4 miesięcy, no jak takie babska nazwać ??? ale jestem wściekla, co jej zrobić ???

Współczuję.. ja bym niewytrzymała psychicznie :( Zazdrość to okropieństwo ...Pewnie Cię zdradzi z tą szmatą ..to tylko kwestia czasu... powodzenia...

Ty się nie czepiaj Agnieszek! Co zrobić? To co umiecie najlepiej, naplotkuj na nią, np że ma wstydliwą chorobę, lub cokolwiek co szybko się rozniesie po pracy.

Ja jestem Agnieszka i nie uważam się za zdzirę... Bez przesady. A skoro Twój facet pozwala się rwać komu popadnie, to może raczej nad nim się zastanów...

Gość wszystkie agnieszki
to dupodajki wiadomo

Gość idzzzz
i przetlumacz jej do kogo nalezy jej odbyt

Gość foxi09
Ja też miałam złe przygody z agnieszką :o puszczalska była i tyle...poszła do wyra z facetem po miesiącu niecałym... ale niektórzy tak lubia:P

Nie jestem przesądna-jeśli chodzi o imiona, ale taka jedna panna A.....a tez mi za skórę kiedyś zalazła,a i do tej pory siedzi w głowie ......może to ta sama;)