Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolores6

Czy ktoras z was miala...

Polecane posty

Gość Dolores6

okres a potem okazalo sie, ze jest w ciazy? Slyszalam, ze to mozliwe ale nigdy sie z takim czyms nie spotkalam. A wy?

Gość Dolores6
podnosze temat bo nie wiem czy to mozliwe, czy mam sie przejmowac..

Gość Dolores6
czyli rozumiem, ze to tylko mity, nikt tak nie mial. OK

Ja miałam przez cztery miesiące, po czym poroniłam i nawet nie wiedziałąm,że to ciąża, bożadnych oznak nie miałam a miesi,ączka była regularnie, ale to już zapisane w mojej rodzinie, ciotka była pewna że przechodzi menopauze, bo też jakies dziwne miesiączki przez 5miechów miała jak lekarz ją zbadał, to powiedział, tak tylko,że ta menopauza ma nogi ręce, oczy i to dzidziuś :))

Gość Dolores6
A mialas normalna miesiaczke czy tez jakas dziwna? Ja mialam dwa tygodnie temu, calkiem normalna tylko troche za wczesnie a teraz zaczynam zauwazac typowe objawy: piersi mi rosna i mdli mnie jak diabli!

miałam normalną jak zawsze 3 dni i spokój, jedyne co to były bezbolesne, tylko ta ostatnia była najgorsza, przy której poroniłam, mdliłomnie było mi słabo i lało sie ze mnie jak cholera

Gość Dolores6
Ponawiam dzisiaj pytanie bo dalej mi niedobrze przez pol dnia bylo. Zrobilabym test ale wydaje mi sie, ze to glupota, przeciez mialam okres to jak moge byc w ciazy??

Gość Dolores6
Ponawiam dzisiaj pytanie bo dalej mi niedobrze przez pol dnia bylo. Zrobilabym test ale wydaje mi sie, ze to glupota, przeciez mialam okres to jak moge byc w ciazy??

Gość ja tez tak mialam
miesiaczke mialam jeszcze dwa miesiace po zajsciu w ciaze wiec jest to mozliwe

a jak wyszedl test? moja tesciowa o ciazy dowiedziala sie...kiedy poczula ruchy dziecka :) wczesniej 4x miala slape krwawienia/plamienia co brala za okres

Gość Dolores6
Testu jeszcze nie robilam, jak jeszcze pare dni bede sie tak czula to wtedy zrobie bo wydaje mi sie to malo zasadne, zeby robic test. Ale widze, ze jesdnak byly takie przypadki z tego co piszecie.