Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedośiadczona 00

pytanie o tampony... ratunku

Polecane posty

Gość niedośiadczona 00

Hej, Mam zamiar zacząć używać tamponów ze względu na co tygodniowe wypady na basen. W sumie dziś dostałam okres i jutro idziemy na basen. chce wypróbować czy wszystko będzie ok. już założyłam i na razie ok. zastanawiam się tylko czy mogę go mieć całą noc. czy jak na pierwszy raz to jest bezpieczne . i czy w ogóle można w nocy używać tamponów. i jak to jest z ich wymianą? bo co 4 godziny wstawać to tak średnio mi się widzi. bardzo proszę o odpowiedz...

Gość bebebe
gdzies czytalam ze raczej nie powinno sie uzywac tamponow na noc, ale mam znajoma co uzywa i zyje....ale ty jak 1, raz to moze lepiej. nie. oswoj sie lepiej z tym i spokojnie jutro sobie zaloz na basen tylko :) i pamietaj, ze po wyjsciu z wody zaraz wymieniasz. acha i jesli masz obfita miesiaczke to tampon MINi nie wytrzyma ci za dlugo...bylam raz na basenie i mialam okres i tampona mini- bylam jeszcze niedoswiadczona- to po godzinie chyba biegiem do lazienki i na nogach czerwona strużka...

Ja tak samo jak Franka używam ich zawsze na dzien na noc cały olres tylko w róznych rozmiarach nigdy sie nie zawiodłam jezeli jest odpowiednio wsadzony i zmieniamy w miare potrzeb nie ma czego sie obawiać ;)

Gość niedośiadczona 00
wiem że to zależy od obfitości krwawienia jak na pierwszy dzień kupiłam nie normal tylko te następne. może i te normal by wystarczyły ale chciałam mieć pewność... dzięki za odpowiedź