Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chuda_stopa

szukam was

Polecane posty

czy są tu na kafe mężczyźni którzy chcieliby troche poflirtować ? zapraszam ;] ( jak coś jestem wolna ) ; )

Gość kablowi urwało się USB
:P 🖐️

hehe, mam nadzieje ze da sie to naprawic ;P serio po przeczytaniu jego wypowiedzi chyba cos do niego czuje.. kabel prosze chodz do mnieeee!!!

po przeczytaniu jego wypowiedzi chyba cos do niego czuje.. i to jest wlasnie problem :) zakochalas sie w wypowiedziach a nie we mnie :) fakt ten czyni wielka roznice .....

Gość krzysia_14 idź na
domoweprzedszkole albo teletubisie to forum jest złe dla dzieci.

sznur elektryczny 😭 nie gniewaj się kabel 🖐️

pewnie ze sie nie gniewam :) bo niby za co ? uzywajcie do woli :) bede udawal ze nie widze ;).....zreszta tak nie moge pisac na 3 tematach jednoczesnie ....

oj, nie wiem czy wypada, później będzie taki zużyty 😭 zszargany sznur elektryczny, a nas prąd popieści :D

moze jego nick mial brzmiec a mi kabel usb nie jest potrzebny :p wyeksplowatowany? to nie ma co narzekac :p e tam, w usb ledwo 500mA jest, nawet nie lizniecie :p :D

to całe szczęście, że nie 'kusza', bo wtedy bylłoby całe stado tematów - kuszę kuszę; czy skuszę się na kuszę; kusza mnie kusi itd. :D

eh jednak szkoda, że nie 'kusza', bo to takie uniwersalne - na uczuciowym łuk i strzała z serduszkiem och i ach, na erotyce kusa kusza lub kusi kusza, nawet na chirurgii plastycznej by pasowało, i na zakupach, i na dom, ogród i gotowanie. Ale to twoja strata :P I został ci się ino sznur. Zużyty 😭 :P > sumienie k a co ci kabel usb tak wlasciwie..? owinął mu się wokół eee nadgarstków? :D