Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korek od butelki

ZAKOCHALAM SIE W MOJEJ TRENERCE AEROBIKU

Polecane posty

Gość korek od butelki

Nie smiejcie sie ja nie wiem co sie stalo, ja ktora uwielbia prawdziwych samcow, ja, ktora nigdy ale przenigdy nie zwrocilaby uwagi na te sama plec, wlasnie ja nie przestaje o niej myslec bo jest taka cudowna. Ma chlopieca figurke, figlarny usmiech, i krotkie wlosy smieszne, takie troche na pinka..Uwielbiam na nia patrzec kiedy sie usmiecha, kiedy mowi, kiedy sie rusza...Do tego strasznie mnie oniesmiela, platam sie w krokach, wstydze sie jej cokolwiek zapytac...Co ja mam teraz zrobic...?

Gość MMM First
UUUU.... Strzała amora głęboko utkwiła...

Gość ja się kiedyś zakochałam
w instruktorze aerobiku - ale to inna bajka:)

Gość korek od butelki
Ona ma w sobie tyle wdzieku ze trzeba byc slepym i glupim zeby nie zauwazyc. Nie jest piekna ale ma dziewczecy urok a zarazem jest taka chlopakowata...Jej oczy ma sliczne oczy, i ten zadziorny usmieszek..

Gość Kasia_zumba
Doskonale Cie rozumiem !!!! Ja Jestem zakochana w instruktorce od zumby !!!! OMG !!! Nie ma chwili zebym o Niej nie myslala ..jest pierwsza mysla gdy się budze i ostatnia gdy zasypiam ! Wiem że mnie lubi,Nawet wychodzimy razem do kina,obiad czy drinka ...ale nie wiem czy lubi mnie w taki sposob !!! Wie że jestem bisexualna !!! Prosze Jak mam się dowiedziec czy ona lubi mnie Tak jak ja ja ?!!!