Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie usmiechnieta mama

Dla mam wyczekanych i upragnionych dzieci...

Polecane posty

gratulacje,wiem jakie szczescie byc mama dziecka wyczekanaego.miałam juz cudowna córeczke i marzyłam o synku.Kiwedy zaszłam drugi raz w ciąze byłam pewna ze nie bede miec tyle szczescia- ze napewno urodze druga córeczkę.Ale moj synek ma dziś roczek i tak tylko chciałam sie podzielic z Wami ze jestem mega szzesliwa ze Bog dał mi moje wymarzone dzieci.Kazdej z was takze gratuluje i pozdrawiam!Asia

Też mam "parkę" i też myślałam że za drugim razem będzie córcia. Jest synuś i jest super :) Kocham moje pisklaki choć nieraz mam ochote spakować plecak i wyjechać na bezludną wyspę... albo chociaż posiedzieć przez 2 godz w wannie bez ciągłego odpowiadania na setki pytan przez zamkniete drzwi... :D

MaMani gratuluje wiem co czujesz i wiem jakie to bywa wyczerpujące ale nikt nie mówił ze będzie lekko :-)

ja też mam parkę ale pierwszy był synuś a druga córeczka i także oboje mają setke pytań, chociaż syn już coraz mniej,ale niedługo zacznie się pewnie temat sexu, bo teraz dzieciaki szybko ciekawe takich tematów

taka sobie... ja sobie lubie czasem ponarzekac... bo tak naprawde to z 10 razy dziennie mam łzy w oczach jak słysze jaka to jestem wspaniała cudowna i najkochansza na swiecie i że "nawet na allegro nie sprzedają lepszych mamusiów" :D:D:D:D... i prawda jest taka ze z tej bezludnej wyspy to bym wracała szybciej niżbym tam zdązyła dojechac :P:D

a ja mam dwie panienki jak na razie i przy obu myslalam, ze moze bedzie chlopiec ... a teraz chcemy trzecie dziecie i juz tak sie przyzwyczailam do sukieneczek i spineczek, ze bym chciala trzecia dziewczynke :) :)

Gość wrzesniowa mamuska
ja mama jestem od niespelna 2 tyg ale corcia przez te kilka dni zdazyla juz zawladnac calym domem i rozkochac w sobie wszystkich dookoła. co te dzieci w sobie maja:) az strach pomyslec co bedzie jak wkrocza w okres dojrzewania