Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adixt29

seks w Pracy

Polecane posty

Gość magadelena
niektórzy robią to z prezesem firmy, gdyż uważają, że małe danie dupy, czy fellatio pozwoli na awans, ale krążyły też słuchy, że ludzie robili to z kserokopiarką i ekspresem do kawy :classic_cool:

Gość kobieta z ogoloną myszką
Oczywiście,że tak;) Zkim-z facetem bożyszem wszystkich kobiet w biurze dlaczego-bo miałam na to ochote;)

Gość do kobieta z ogoloną myszką
z krótkiej wersji jaką przedstawiłaś wynika że powinno być: dlaczego-bo miał na to ochotę;) pzdr

Gość kobieta z ogoloną myszką
czytaj uważniej-MIAŁAM na to ochotę-został moim mężem skarbie;)

A ja to robie prawie codziennie przed rozpoczęciem pracy, poprostu przyjeżdżamy wcześniej do biura na numerek:) Jest bosko:) Zaczeliśmy jeszcze zanim on zaczął pracować w tej samej firmie dlatego ciągnie się to i ciągnie prawie rok, super rok!!!

Gość bez prysznica ani rusz
i co - lupu cupu z rana, a potem bez prysznica majtki na tyłek i do biurka ? A klej cieknie po nogach i cała spocona, i to ma być przyjemność ? fuj fuj

Gość do kafeciurki
Jak minął dzisiejszy poranek? Ja chetnie spotkałbym sie z żonką po pracy w moim albo jej biurze. Kobieta w srodowisku biurowym wyglada supersexy: dopasowane zakiety pod krorymi może nic nie byc, opięte spodnice z podniecajacymi rozcięciemi fantastycznie prezentującymi nogi przy siadaniu, pochylaniu sie; obowiązkowe szpilki, ponczochy (w rajstopach zapomnij o seksie) i stringi (albo ich brak). Pelny profesjonalizm a zarazem niesamowicie seksowne ciało. To dziala chyba na każdego. Pochylić taką kobietkę na biurko, zakasać spódnicę i do roboty:-) Albo jak spodnica szersza, może siąsć facetowi na kolanach na krześle i ujeżdżać nie naruszając schlidnego wygladu. Lodzik też jest mily, a przede wszystkim nie pozostawia sladow:-)

Odkąd pracujemy razem, uwielbiam poranki w pracy!!! Wczoraj przyjechaliśmy dużo wcześniej i zrobiliśmy to dwa razy, dziś szybki numerek tuż przed siódmą:) zdążyliśmy:) do "bez prysznica ani rusz" - prysznic biorę rano w domu, po sexie w pracy kolejny prysznic, a z "wyciekającym klejem" też nie mam problemu, bo po prysznicu niewiele tego zostaje i zakładam wkładkę:)

Odkąd pracujemy razem, uwielbiam poranki w pracy!!! Wczoraj przyjechaliśmy dużo wcześniej i zrobiliśmy to dwa razy, dziś szybki numerek tuż przed siódmą:) zdążyliśmy:) do "bez prysznica ani rusz" - prysznic biorę rano w domu, po sexie w pracy kolejny prysznic, a z "wyciekającym klejem" też nie mam problemu, bo po prysznicu niewiele tego zostaje i zakładam wkładkę:)

Gość ja tam biurwy nie tknę
zapocone siedzą w tych kostiumach a feeee

Gość aneczka23333333333333333333
z szefem, bo ludzie nas podejrzewali o romans to postanowilismy sobie skorzystac, skoro i tak gadali:-D

Gość moniśśśśs
"z szefem, bo ludzie nas podejrzewali o romans to postanowilismy sobie skorzystac, skoro i tak gadali" ha haaaaa :D))))))))))))

Gość alfi10
fziewczyny co teraz robicie w pracy??Macie jakieś marzenia ???

Gość alfi10
jak się ma 17 lat to ma się kolokwia??

Gość alfi10
Macie z kim i możliwości w pracy?

Gość alfi10
drugie biurko naprzeciwko okupuje niezła panna z długimi nogami ....

Gość alfi10
domyślam się z nicku aczkolwiek nie upieram się?

Gość pracoholik
ja w pracy seksu nie uprawiam, ale często zdarza się, że idę do toalety i ulżę sobie ręką, właśnie zrobiłem to przed chwilą :P