Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanimzałożysztemat

Zanim pomyslisz ze mozesz byc w ciazy zajrzyj tutaj!

Polecane posty

Gość zanimzałożysztemat

nie moge juz patrzec na te wszystkie wpisy dziewczyn schizujących ze mogą byc w ciazy. jestem od was mlodsza a wydaje mi sie ze duzo mądrzejsza i doswiadczona. zrozumcie ze nie zachodzi sie tak latwo w ciaze! zobaczcie ile osob sie stara o dziecko i nic. a wiec: 1. jesli kochaliscie sie w prezerwatywie, ktora nie pękla ani nie zsuneła się ciąza jest niemozliwa. 2.w 1 miesiacu ciazy nie wystepują ŻADNE objawy ciazy - zawroty glowy tez nie. 3.plemniki giną po kontakcie z powietrzem. 4. tabletki + prezerwatywa? ciąza 100% neimozliwa. wpadki zdarzaja sie wtedy kiedy przed wytryskiem np kilka kropel spermy znajdzie sie w was. ja np kochalam sie z chloapkiem zupelnie bez zabezpieczenia przez 15 min i nie mialam okresu 2 miesiace a dzis dostalam. widzicie ile moze zrobic stres? najpierw pomyslcie. pozniej sie stresujcie.

Gość ale po to jest forum
żeby pisać w kółko o tym samym

Gość wiolkaxxd
Masz się za dorosłą, a uprawiasz seks bez zabezpieczenia ? Zastanów się lepiej co piszesz. Zawsze będą pojawiać się tutaj tematy tego typu, po to jest forum. Szanuję Twoje zdanie i rozumiem, że wpisy tego typu są irytujące. Dziewczyny nie mają podstawowej wiedzy na temat antykoncepcji. Jeśli się zabierają za seks to powinny jej nabyć. Uprawianie seksu bez np. prezerwatywy prowadzi do ciąży. Później : " mam 15 dzień cyklu, 3 dni temu się kochaliśmy, czy mogłam zajść w ciążę ? heeelp, pomóżcie !! " . Życie ? No właśnie.

ja też uważam za głupotę zakładnie w kółko tych samych topików. Przeraża mnie nieodpowiedzialność młodych ludzi . Ja w wieku 15 lat nie zastanawiałam się czy jestem w ciąży bo nie współżyłam nie czułam nawet takiej potrzeby. Również próbowałam walczyć z tym ale uświadomiłam sobie że niestety po to jest internet i forum żeby pisać o czym się chce

Gość poza tym to że prezerwatywa
nie pękła ani się nie zsunęła nie gwarantuje bezpieczeństwa... Mój znajomy opowiadał jak pracował chwilę w kiosku, gdzie inny pracownik dla jaj dziurawił prezerwatywy szpilką. Ale to było dawno temu, więc może i nieprawda.

Gość hmmmm ja też
w wieku 15 lat nawet nie myslalam o seksie,nie mialam takich problemow, ale widocznie moze w "tamtych" czasach bylo inaczej, teraz juz 13 letnie dwiewczynki biora sie za seks, dlatego potem takie watki sa zakladane, skad 13 letnia dziewczynka moze cos wiedziec o seksie?

co TY za glupoty wypisujesz - to TY sie najpierw powinnas doksztalcic, a pozniej udzielaj rad nie ma antykoncepcji, ktora zabezpiecza na 100%. nawet przy uzyciu prezerwatywy (ktora ani nie pekknie ani nie zsunie sie) mozna zajsc w ciaze boszsze, a pozniej sie dziwia, ze dzieciaki maja wlasne dzieci akoro biora sie za sex z takimi przekonaniami

moim zdaniem te świat zmienia się na gorsze nie mam jeszcze dzieci ale już się boję w jakich czasach będą żyły...

Gość hmmmm ja też
Dla mnie to straszne jak widze 13-15 letnie dziewczynki zrobione na 30-sto latki, wymalowane tak ze szkoda slow, paznokcie czerwone szpilki na kilka centymetrow,no szok, smiac mi sie chce jak niektore tak ida na rozpoczecie roku szkolnego....

głupi topik i niedouczona autorka.Byłaś kiedyś w ciąży?Zakładam że nie,,więc posłuchaj.Ja juz w drugim tygodniu ciąży miałam praktycznie wszystkie objawy ciąży,więc piszesz bzdury.Wszystko zależy od organizmu danej kobietki. Wiesz ile dziewczyn tutaj liczy na ciąże?Połowa "schizuje "że jest w ciąży bo bardzo chce być .Ja po poronieniu tak pragnęłam dziecka że jak tylko było podejrzenie ze mogę być w ciąży to modliłam sie o to by być.Połowa nie chce mieć dzieci, a podejrzenia wynikają ze skutków ub0cznych tabletek anty,które dają organizmowi podobne sygnały jak w czasie ciąży.Więc dziewczyno,jak chcesz coś tu napisać, to proszę o coś mądrego.

Gość anitaka
nie ma antykoncepcji, ktora zabezpiecza na 100%. nawet przy uzyciu prezerwatywy (ktora ani nie pekknie ani nie zsunie sie) mozna zajsc w ciaze No właśnie plemniki zawsze mogą zrobic teleporta!!! ..... LECZ SIE IDIOTKO!!!!!

Gość zanimzalozysztemat
no we. plemniki ci orzez prezerwatywe przesiąkną? mysl. a pozatym owszem zalezy od organizmu w ktorym tyg wystepuja objawy ciazy ale to bez sensu ejst sie pyatc jakie sa objawy w kilku pierwszych dniach i wogole nawet potem bo kazdy ma inne.

Gość zanimzalozysztemat
albo mnie wkurzaja dziewczyny ktore pisza ze chlopak mial wytrysk w spodnie i ze ona sie do neigo przytulala tylko i czy moze byc w ciazy ; / . troche racjonalizmu a nie sie straszyc odrazu.