Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EligjuszBeee

Mercure Skalny Karpacz

Polecane posty

Gość EligjuszBeee

Mam pytanie do tych, którzy znają ten hotel. Organizuje szkolenie i potrzebuję miejsca o wysokim standardzie, odpowiedniego dla klientów biznesowych. Przejrzałem ofertę i wygląda całkiem zachęcająco, ciekaw jednak jestem bezpośrednich wrażeń osób korzystających z usług tego hotelu...

nie ma to, jak się próbować załapać na promocyjne ceny z okazji otwarcia po renowacji trzech mercure'ow? :P a tak na poważnie, to piękne miejsce i sama bym się tam chętnie wybrała. hotel jest bardzo nowoczesny teraz i oferuje o wiele więcej usług. zależy też, czy to bedzie szkolenie kilkudniowe czy jednodniowe, bo warto tam trochę na dłużej sie zatrzymać, popodziwiac widoki i skorzystać z np. kortów tenisowych, spa ;) maja też sale konferencyjne (i to niejedną) więc tez na pewno coś da się wybrać. wg mnie możesz śmiało urządzać!

Ja tam byłam na tydzień, turystycznie. Myślę, że to dobry wybór- piękna okolica, profesjonalna obsługa i bardzo tanio jak na taki standard zakwaterowania. Moim zdaniem to dobry wybór

Gość zapracowana32
A ja nie byłam ale rozważamy z mężem wyjazd na Sylwestra. Podobno jedzenie rewelacyjne no i w ogóle miejscowość super, z klimatem. Nie wiem tylko, czy Sylwester też jest promocją objęty

Gość Kanion
Polecam Halny

Gość najttunajt
Według mnie bardzo dobre miejsce. Przede wszystkim wystrój z klasą, poza tym okolica- przepiękna, hotel leży u stóp Śnieżki . Jeśli to spotkanie organizujesz przed 30.10 to dobrym wyborem byłoby wykupienie pakietu "ALL INCLUSIVE NA OTWARCIE".

Gość EligjuszBeee
A jak kuchnia? Bo to będzie ok 4 dniowy pobyt i to dość istotna dla mnie kwestia...

Gość EligjuszBeee
Dziękuje wszystkim za informacje, wczoraj wieczorem dokonałem rezerwacji. Postaram podzielić się wrażeniami po powrocie:)

Gość krasnalekkk
sieć mercure to już sama w sobie klasa. w wielu dużych miastach są te hotele,moja firma je "lubi" za dobrą politykę wzg stałych klientów i nie zawiedliśmy się jeszcze. prawdopodobnie zimowy wyjazd integracyjny zrobimy w Karpaczu w mercure, nie byłam tam jeszcze, bo pod tym szyldem ów hotel działa od niedawna. ale znając tę sieć, to warto.

Gość Lateks
Polecam hotel Halny Józefa Bąka

Gość GrazynaJotPe
Dobrze,ze znalazłam ten temat... Koleżanka polecała mi ten hotel na wypad narciarski z dziećmi, w przyszłym tygodniu robię zamówienie na grudzień:)

Gość jakakaja
Ja tam byłam w SPA, bardzo fajny hotel, myślę ,że na konferencje itp.- świetny wybór