Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Chlopak nie lubi SEXU

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Czasem mam wrazenie ze on poprostu nie ma popedu seksualnego, spie z nim 3 razy w tygodniu a on nawet nie drgnie. Po 3 tygodniach go ruszylo na milosc francuska, szczytowal po 2 minutach. Zrozumialabym gdybym wygladala jak stara skarpeta, ale mam 2o lat i nie jestem najbrzydsza. Kiedys bylo inaczej, ale potem powiedzial mi ze zachowuje sie jak napalona, to zupelnie przestalam prowokowac.

i co w tym złego że nie przepada za seksem? Ja również, jestem facetem i seks nie jest mi potrzebny do zycia.

Gość achoooooooooooooo
Rozumiem ja tez bardzo dlugo zylam bez zblizen z facetem, ale gdy nie widzisz swojej dziewczyny dlugo, pozniej nocujesz u niej kilka nocy, widzisz ja w bieliznie i nawet nie masz ochoty jej pocalowac??

Gość nienazwana
buuuuuuuuuuu jak ci zależy zeby się ruszył to nie zaczepiaj go, nie rozbieraj się przy nim i powiedz mu, że przestał cię interesowac jako mezczyzna. W tej chwili ma cię zawsze kiedy tylko zechce, a nikt nie ceni tego co zbyt latwo mu przychodzi

Gość echoooooooooo
widzisz, ta metode stosuje od momentu kiedy powiedzial mi ze jestem napalona, ale nie wyszlo z tego zupelnie nic!!!!!!! jakbym byla kolezanka z ktora sie spi

Gość wymieńcie się
partnerami z autorem topicu o roku bez sexu

Gość bua he he he
zajebista rada