Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echooooooooooooooooooo

Chlopak nie lubi sexuuuuuu

Polecane posty

Czasem mam wrazenie ze on poprostu nie ma popedu seksualnego, spie z nim 3 razy w tygodniu a on nawet nie drgnie. Po 3 tygodniach go ruszylo na milosc francuska, szczytowal po 2 minutach. Zrozumialabym gdybym wygladala jak stara skarpeta, ale mam 2o lat i nie jestem najbrzydsza. Kiedys bylo inaczej, ale potem powiedzial mi ze zachowuje sie jak napalona, to zupelnie przestalam prowokowac.

Gość może ja cie zerżne
co ty na to??? ja mam popęd

Gość echoooooooooooooo
prosze bez takich

Gość akjsdfnklajnsdfkasdf
ja jeszcze rozumiem jakby nie miał ochoty dupą ruszac, bo jest leniwym pedałem, ale jezeli nie ma ochoty nawet na lodzika to juz cos z nim jest naprawde źle... jako mezyczna musze stwierdzic ze to nie jest normalne i przykro mi z twojego powodu, a wstyd ze debila na dodatek.

Gość echoooooooooooo
dzisiaj mu o tym powiedzialam, ze jest jakis dziwny, to strasznie sie zmieszal i powiedzial ze nie wie czemu tak jest. Dodatkowo powiem ze uprawialismy sex tylko raz ( po roku bycia razem) i nie udalo sie za dlugo kochac bo bardzo szybko opadł

Gość skjflasnjfanlsdjfasjdf
no to wiadomo, wstydzi sie ze znowu mu opadnie... kiepsko z nim bedziesz miała, moze potem sie rozkreci... ale ze lodzika nie chce to głupi :p

dla mnie to jakies normalne ze choc czasem troche warto sie zblizyc, a nie tak w oooooooogle. Mam wrazenie ze dla niego nie ma tego tematu

Gość echoooooooooooooo
Bardzo lubie mu dogadzac, a to dla mnie troche dzwine, bo strasznie dlugo bylam dziewica i nigdy nie zalezalo mi na sexie. Jednak jemu lubie to robic:) Od czasu kiedy powiedzial mi ze jestem napalona, to ja przestalam sama cokolwiek robic.

Gość echhhhoooooooooooooo
Wstydzi sie ze znow sie tak stanie? Czego to moglo byc powodem? Strasznie mu sie nie podobalo? Czy sie strasowal?

Gość dfsdgs gsdfgsdf
najzwyczajniej w swiecie jest prawiczkiem pewnie i sie cholernie zestresował cała sytuacja, chociazby tym ze ma goła dupe i wieje mu po rowku. a jak jeszcze musiał gumke załozyc i miec to juz w ogole chuj w dół... ale pomoz mu moze troche przejsc z chodzeniem nago czy sexem i próbami do porzadku dziennego

Gość pala
Pala mu nie stala, i tak bedzie po wsze czasy. Lekarze pomoga

Gość echooooooooooo
On jest ode mnie duzo straszy, mial juz dziewczyny, w lozku tez, choc niewiele ale mial, napewno nie klamie, bo przelamywal sie zeby mi to powiedziec (chcialam miec chlopaka prawiczka:( )

Gość echhhooooooooooooooo
po jego zapale do pieszczot zastanawiam sie czy daje to wam przyjemnosc?

Gość wiesz co on jest
niestety impotentem, tak wynika z twojego opisu. Skoro dla niego nie ma problemu, bedziesz musiala z nim zerwac albo znalezc sobie kochanka, inaczej bedziesz sie meczyc, no bo niby masz faceta a tak naprawde to kolega.BYlam z impotentem, ktory uwazal, ze nie ma sprawy, to masakra bo bralam cala wine na siebie, mimo ze jestem strakcyjna. Zostawilam go, bo nie mialam ochoty prowadzic podwojnej gry. Ostatnio tez takiego spotkalam, powiedzialam mu od razu, ze ja sie tak nie bawie i bedzie musial sie pogodzic z tym, ze sypiam z innym facetem. Nie byl zachwycony, ale leczyc sie nie chcial. Teraz jestem z normalnym, uff jaka ulga!

Ciężka sprawa ale jak masz jakąkolwiek ochotę na seks z nim to poobserwuj go, być może wywnioskujesz co go podnieca bo chyba każdy facet ma jakiś fetysz nawet tak wyschnięty jak ucięty konar.

Gość echooooooooooooooo
z tym ze ja nie chce uchodzic za taka strasznie napalona, nie ejstem taka, ale przy nim to chyba kazda tak bedzie wygladac