Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdfkckdfvd.o3kfj

gdzie moge zbadać czy nie mam Hiv??

Polecane posty

Gość kdfkckdfvd.o3kfj

Gdzie mam się zgłosić?? Dos zpitala?? Jak tak to gdzie w tym szpitalu moge sobie zrobić testy??

Gość kdfkckdfvd.o3kfj
proszę o rade. Czy drogie są takie badania?

Gość mcxcv
google nie gryzie

Gość ja robiłam w zeszłym miesiącu
w takiej specjalistycznej klinice przy szpitalu. prywatnie, musiałam zapłacic 350 zł, wyniki w ciągu tygodnia, później musiałam umówic się na wizytę z lekarzem.

Gość kdfkckdfvd.o3kfj
kurcze droogo :(:( A wyniki jak że tak spytam? I dlaczego zdecydowalaś się na takie badanie?

wynik na szczęście pozytywny :) zastrzyk w dupę tylko dostałam na koniec na wzmocnienie i puścili mnie do domu. test zrobiłam, bo ostatnio trochę źle się czułam i żaden lekarz nie był w stanie powiedziec mi o co chodzi. no i tak metodą dedukcji doszłam do tego...

kurfa jaja sobie robię z ciebie. za darmo się robi, poszukaj sobie w necie najbliższej placówki/punktu badań i po kłopocie. google nie gryzie!!!!

Gość kdfkckdfvd.o3kfj
pozytywny czyli negatywny mam rozumieć :P Kurcze ja miałam kiedyś chłopaka i z nim po jakimś czasie sypiałam bez gumy (to było jakieś 3 lata temu). Wiedziłamm, że swego czasu jezdził na dziwki :( ale niestety byłam młoda i głupia. Po tem jak zerwaliśmy powiedział swojemu koledze, żebym "lepiej się przebadała na hiv" :( ehh, szkoda słow. Podobno objawy są jak przy zwykłej grypie

Gość kdfkckdfvd.o3kfj
widze ze chyba sie tutaj nic nie dowiem. A chaialm sie wyzalic. Paaa

Gość kdfkckdfvd.o3kfj
szukałam w google już!!

Gość mchfnkd
szukałaś i nie znalazłaś? to chyba szukać nie potrafisz :o

Gość sasanka__
Hej autorko, napisz do jakiego miasta chciałabyś się udać na te badania, postaram się pomóc. Badania robi się bezpłatnie w punktach konsultacyjno-diagnostycznych. :)

Gość vmdg bjgfk
trzeba wpisać "bezpłatne badanie hiv+twoje miasto" :o

Gość kdfkckdfvd.o3kfj
hej sananko, dzieki ze chociaz ty chcesz tu normalnie rozmawiac :( JA szukam tego ale nic konkretnego nie moge znalesc. Jestem z Częstochowy

Gość sasanka__
Już chwileczkę :)

Gość kvkfv
no to faktycznie nie umiesz sie googlami posługiwać masz tu adres z pierwszej strony:o PKD przy Poradni Profilaktyki Uzależnień MONAR ul. Wolności 44/19, 42-200 Częstochowa

Oj ludzie ludzie. Po piewsze, dopiero po 2-3 miesiacach mozna od momentu zakazenia stwierdzic ze sie jest zarazonym. Po drugie jest mozliwosc DARMOWEGO sprawdzenia czy sie jest chorym. Po tych 2 miesiacach od momenty, w ktorym moglismy sie zarazic, idziemy oddac krew w ramach krwiodatcwa. Ona jest wtedy bardzo dokladnie badana, i mozemy zupelnei za darmo dowiedziec sie na temat hiv i podobnych rzeczy w naszej krwi. Co wiecej, jezeli jestesmy zdrowi, to nasza krew przyda sie potrzebujacym.

Gość chcę zdechnąć
POzdychamy na wenerę wszyscy we współczesnej POLsce . .. Żadnych małżeństw czy dzieci . . . to jest przyszłość! LSD, amfa, trawa, alkoholek, nikotka, hazardzik i jak najszybciej w piach! W teraźniejszej POLsce żyć normalnie się nie da, bo społeczeńswto ociemniałe i fałszywe!

Gość sasanka__
>Czestochowa Punkt Konsultacyjno-Diagnostyczny przy Poradnii Profilaktyki Uzależnień MONAR ul. Wolności 44/19 42-200 Częstochowa woj. śląskie Punkt czynny: wtorki czwartki - 18.00 - 19.30 Telefon: (022) 692-82-26 Autorko - proponuje Ci zadzwonić pod ten numer - dowiesz sie konkretnie kiedy możesz przyjśc, gdyż nie jestem pewna czy te godzinny otwarcia są jeszcze aktualne :) Pozdrawiam. Mam nadzieje, że się przydałam :)

Gość kvkfv
a tu masz drugi adres :o Czestochowa - Mirowska 15 koszt 27zł, czas oczekiwania na wynik ok 5 dni.

Gość kvkfv
całe dwie minuty szukania :o

Gość kdfkckdfvd.o3kfj
dziekuję sasanko :)

Gość sasanka__
Nie ma za co moja droga :) Zadzwon, dowiedz się kiedy przyjść i ile bedziesz musiała zaczekać na wynik. Po wynik musisz udać się osobiście- nie powiedzą Ci przez telefon.

Gość kvkfv
Oczywiście autorko nie masz za co mi dziękować:o

Gość kdfkckdfvd.o3kfj
tak zadzwonie zadzwonie :) Dzieki

Gość kvkfv
Taka Polaczków wdzięczność:o

Gość kdfkckdfvd.o3kfj
nie moge kurcze zasnąc nie daje mi spokoju jaka ja byłam głupia ze uprawiałam seks z czarnuchem nawet nie wiem jak on sie nazywa podobno zaliczał panienki jak lciało boje sie ze zaraził mnie tym gównem

Gość Karolinka-k00rwinka
Mąż mój zmarł na HIV rok temu i mnie zaraził (nie wiem ile mi życia zostało . . owdowił oraz zaraził mnie i osierocił trójkę dzieci). lepiej, żeby mąż/partner/chłopak miał kochankę, niż chodził na nie badane k00rewki młodsze czy starsze . . .