Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nibynozki kaczuszki

Krotkie nogi

Polecane posty

Gość Nibynozki kaczuszki

Jak sie ubierac, zeby ukryc krotkie nogi? Co bym na siebie nie ubrala wygladam zle :(((

Gość nic nie ubieraj
bedziesz wyglądac lepiej

Gość nibynozki kaczuszki
zima idzie

Gość niezarejestrowana
Na pewno nie powinnas nosic tych botkow, do kostki i troche wyzszych... I z szeroka cholewka. Skracaja i pogrubiaja noge. I rybaczek nie powinnas nosic. Jesli Twoje nogi sa szczuple, mozesz nosic troche za dlugie rurki lub spodnie z lekko rozszerzanymi nogawkami, a do tego buty na obcasie, i zeby nogawka zaslonila polowe obcasa. Bedzie to sprawialo wrazenie, ze jestes wyzsza, a nogi dluuuzsze. Raczej zrezygnuj z bardzo szerokich nogawek. Pozdrawiam.

Gość badura jakś zazdrośnica to
napisała, wszystko odwrotnie

Gość niezarejestrowana
Czytalam tez gdzies, ze dobrym sposobem na optyczne wydluzenie nog sa spodnie lub spodnice z podwyzszonym stanem. Wydaje sie wtedy, ze biodra sa wyzej. Raczej nieodpowiednie beda dla Ciebie tuniki, bo zaslonia Ci biodra i takie szerokie paski, ktore sie na biodrach nosi ;)

Gość niezarejestrowana
"Bzdura jakas..." i tak dalej - gdzie Ty tu widzisz przejaw zazdrosci??? Jestem w szoku. Po prostu pisze to, co sama gdzies znalazlam, przewaznie w jakichs kobiecych miesiecznikach czy cos. Nie jestem stylistka, ale staram sie pomoc. Sama nie mam problemu z krotkimi nogami, wiec tym bardziej nie rozumiem...

Gość nibynozki kaczuszki
dzieki :) szczegolnie spodnice trudno mi ndobrac. dlugie, takie do kostek, moga byc?

Gość nibynozki kaczuszki
nie czytaj pajaca. tylko maci, biedny glupek

Gość niezarejestrowana
Hmm... Jesli masz krotkie nogi, prawdopodobnie nie jestes tez wysoka. Ja tez nie jestem i mam wrazenie, ze mnie przytlaczaja, i ze jeszcze bardziej skracaja. Ja na Twoim miejscu poszlabym z jakas kolezanka do sklepu (tylko taka, ktora masz pewnosc, ze nie doradzi Ci specjalnie na odwrot :). Niech Ci doradzi. Przewaznie osoba patrzaca z boku swietnie widzi, w czym wygladasz dobrze, a w czym niekorzystnie. Bo wiesz, obsluga nie zawsze Ci szczerze doradzi ;)

Gość nozki kaczuszki
nie mam za bardzo z kim....a co do wczesniejsego wpisu.....jakos nie widze sie w tych rurkach. do rurek tzreba miec dobra figure