Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie uważacie że to dziwne

Bachleda curuś zaszła w ciąże z facetem gwiazdą który nigdy nigdzie

Polecane posty

publicznie sie z nią nie pokazał Colin -na żadnym przyjęciu, party, na żadnym rozdanu nagród ja bym z takim nie zachodziła w ciążę :-O wstydzi sie jej ?

jakie tam wspólne zdjęcia ? razem szli na lotnisku, byli w polsce zwiedzać kraków ale mi chodzi o takie światowej rangi uroczystośc np rozdanie nagród i, przyjęcia w świecie elity nigdy ją ze sobą nigdzie nie wziął a ta sie z nim bzykała na całego no nie wiem co o tym myśleć

Gość Nie masz większych problemów
To ich sprawa

Gość agooola
no wkopała sie troche dziewczyna, ale głupia nie jest, na pewno sobie poradzi z nim lub bez niego. szkoda tylko, bo od razu widac, ze on nie jet chcetny do zakladania rodziny.

Gość lepiejtegoniekomentować
Ona trochę przegięła ta Bahleda z tym dzieckiem. Smutne jest, że o co jak o co ale o dziecko nie chodziło jej wcale. Spotykasz gościa po rozwodzie i z chorym dzieckiem w USA (razem jesteście na wyjeździe) i żeby w takiej sytuacji uznać, że ktoś się z tobą ożeni jak ty będziesz mieć zdrowe dziecko to trzeba ... nie wiem. No ja się nie dziwię , że jej nigdzie nie bierze. Bo nie byłby wcale lepszy. Oni razem są na wyjeździe - czy wy tego nie rozumiecie? A jak dziecko będzie chore to co wtedy? To jest USA. Jeszcze paliła pety. I dobrze że się z nią nigdzie nie pokazuje. Normalna ona nie jest na pewno jak dla mnie. A najmłodsza też - no sorry :(

tak myślisz ? zobaczymy ja też zawsze marzyłam o miłości z jednym aktorem w którym jestem bardzo zakochana (nie jest to napewno Colin) i gdybym była jego dziewczyną to byłoby mi przykro że nie wprowadza mnie do świata a bzyka mnie :-O

No cóz... jest to DLA MNIE przypadek osoby kompletnie pomylonej, która robiła tę karierę sama nie wiedząc po co. No to ma dziecko. No bo przecież by czegoś takiego nie zrobiła. W jakimś sensie uciekała od życia przez tę karierę. No to ma samo życie. Już dawno by była mężatką. Ona się nie nazywa WAJDA weźmy tylko BACHLEDA-CÓRUŚ. Ona nie ma genów po Wajdzie. I ta kariera to nie był jej pomysł przecież tylko jej mamusi. Mogła se dzieci lepiej w USA pilnować - możeby więcej zarobiła. Kto ją tam wie? A był tu bo się sądów bał. Pewnie teraz żałuje, że w ogóle tu przyjechał. No bo wiecie - biedni nie są Bachledy, a on tam jest sam, kto mu pomoże? Jeszcze opinia zszargana, po sądach sie włóczył ... skończony był.

i wogóle Bachleda jest po kuracj odchudzającej, wązyła 40 parę kilo , 7 msc ciąży i nic po niej nie widać, brzuszek jakby wzdęty wg mnie jeszcze za wcześnie na dziecko, mogła poczekać do 30 tki chociaż później taka opinia o dziewczynach z europy wschodniej jest --że łapią bogacza na dzieciaka :-O

MOIM ZDANIEM gdyby ONA była mądrzejsza - Bachleda - to by alimenty miała. A tak? Słusznie z niej zlewają - wielka miłość z Farelem. Kiedyś będzie sobie w brodę pluła. No na dziecku jej nie zależało na pewno bo by była od razu chytrzejsza razy 10. Tylko ONA. A jej tam nie ma. Jest tylko jej brzuch. Poza tym cóż ona tez sobą prezentuje wielce - właśnie widzimy. WIELKI PORÓD. Sprowadził ja do porodu.

Gość skąd w was tyle zawiści i jadu
:D

Ja nie wiem- jakaś Klum modelka w ciązy z 4 tym to ma brzuch jak baniok, a ona w sumie nic. Kit wie co to wszystko warte, nie? No nic - samo życie chociaż... ona jst kolejnym przykładem źle wychowanego dziecka jak dla mnie. Bez mózgu. Jak może więc jej rodzina być tak bogata? Chyba tylko w Polsce. Ona w ogóle przecież w ogóle mózgu nie ma ta dziołcha. STRASZNE :(

Gość taaaak
A może to była wpadka :classic_cool:. Colinek chciał usidlić tą naiwniaczkę :P :classic_cool: i zrobił jej bebe

MOIM ZDANIEM gdyby ona była trocę chytrzejsza to może i męża by miała (za rozwód nie ręczę oczywiście), ale oprócz tego, ze jest ładna to zero mózgu. Wszystko po znajomości. I z tym samym zostaje. Czy ją wpuszczą do Niemiec? NIe wiem. Na pewno są źli tam też. Widzicie - jemu od razu powiedzieli na początku, żeby uważał na nią. I tyle. A jej ? A sama miała wiedzieć. Mogła poczytać jaką ma opinię... co więcej robiła? :(

Gość aniulka 1234
Rzeczywiście jest się czym martwić... Przecież ona ściągnie od niego takie alimenty miesięcznie ile każda z nas rocznie miałaby szanse ściągnąć. Nie ma lipy.

Powiem wam, że jakoś wątpię. Nie wiem czemu. Naiwna to była ona z tym dzieckiem. Wątpię, że chciał mieć 4 dziecko jak miał już troje. TO by mu zależało, żeby wreszcie być szczęśliwym czy takie tam pierdy, nie? No i ...jest.

Ale jak to ściągnie? Jak jej za poród zapłaci? Czy wy jesteście normalne? Siedzi tam całą ciążę, huha na nią i dmucha, żeby sie dziecku W USA nic nie stało i jeszcze alimenty? Wiecie jak tam dzieci zaraz odbierają jak sobie nie radzisz i takie tam? Zaraz ci wezmą i do adopcji, a nie to co tu. Jeszcze fianansowo to od razu bogatemu dają. Nie ma zmiłuj się. To jest DZIECKO i ma całe życie przed sobą , a ty jak nie wiedziałeś co robiłeś to ci je wezmą i koniec.

Oczywiście są pewne wyjątki od tej reguły, ale... tzw. chołota i takie tam sprawy... wszystkiego też nie wyłapią. Ale dużo jest wyłapanego. Np 9 czarnych dzieci to ciężko - rodzina, rodzeństwo itepe. Ale jak tak mniej jest to zaraz wyłapią - ja znam przypadek , że 2 dzieci wzięli. Bo rodzeństwo to wzięli , matka umarła, ojciec sobie nie radził. Koniec - zaraz wzięli i koniec. Bo się leczył psychicznie. Takie tam.

Gość gghhhghghgh
i tak ją zostawi jak ta pierwszą matkę zostawil ;) a alicja taka grzeczna, grala zosie... a sie okazalo jaka to ******. no ale co nas to obchodzi? same uwazajcie zeby nie zajść w ciążę z byle kim

Gość adi_P
ale sie zeszmacila ta Alicja Bacleda-Curuś

A modelka była najcwańsza, ale pewnie też go wrobiła w to dziecko bo by następnego nie miał z irlandką. I dalej z Brytjką o irlandzkich korzeniach. No może mógł zostać z tą medelką, ale był po rozwodzie. A ta modelka... jeszcze wszystko zależy, ale oprócz tego, że Amerykanka to już niewiele więcej chyba. No szkoda - mógl se trafić na jakąś Heidi Klum nie? Może sie z Niemką ożeni? Trochę nim potrząśnie i będzie chodził jak szwajcarski zegarek. Tak powinno być. Ale to mało możliwe jeszcze teraz. Teraz na matkę musi uważać bo mu każe nazwisko zmienić, którego jest niegodny nosić jej zdaniem . I kto go obroni przy następnej ciąży? Dżoli? Przypadkowo mu sie udało tym razem jak dla mnie, a dalej? Już mogą być alimenty... :(

Nie wiem wiecie... no ta modelka też to dziecko dla kariery bo czemu takie chore. I to Amerykanka - kara boska ją spotkała. I jego też. Amerykanka dziecko dla kariery - pewnie musiała być z bardzo fajnej rodziny i se myślała... no to se dostała co miała. Ona na wyjeździe nie była. Widocznie wszystko jest bardziej skomplikowane niż się nam wydaje. W każdym razie... w kazdym razie Farel będzie miał 4 dziecko. Jak Heidi Klum. Może z nią sie powinien skumplować? Moim zdaniem jak najbardziej.

Gość nopopatrzpopatrz
Jesteście żałośni. Zajmijcie się lepiej swoimi sprawami i własnym życiem, też pewnie byłoby wiele do obgadania :o

Gość nahradza
no ale ta bachleda, sami wiecie. wyjechala sobie i mysli ze co nie co

Gość szerokie spojrzenie
;) owca pisz