Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takmnietosmieszy

mam 25 lat

Polecane posty

Gość takmnietosmieszy

i 5 letnie dziecko z perspektywy czasu ,uwazam ze lepiej miec dziecko we wczesnym wieku:) wlasnie skonczylam studia i szukam pracy:) a dziecko do przedszkola:).Fakt faktem bylo nam latwiej poniewaz rodzina mojego meza jest zamozna i on sam wiec mamy od roku nasz wymarzony domek 160m@ ,dwa auta jedno moje ,no i na prawde zycie na wysokim poziomie .Niestety kolezanki -rowiesniczki z moich szkolnych lat nie chca utrzymywac ze mna kontkatu bo jak to jedna powiedziala "nie bedzie utrzymywac kontaktu z laska ktora poleciala na kase" wiec ogolnie kiedy wstawiam zdjecia na nasza klase to zero odezwu ,zero komenatrzy a one ciagle wklejaja zdjecia z wiecznych zabaw ,nacpane ,napite:) i mysla ze to jest fajne:)

Gość kropka 21
wiesz kazdy lubi to co lubi... ale mysle ze one w pewnym sopniu sa zazdrosne. wiesz niektorzy musza ciezko pracowac by cos miec. Ale nie kazdy w wieku 25 chce miec dziecko Zalezy od charakteru:)

Gość agooola
no i po co o tym piszesz? myslisz, ze kogos obchodzi, ze masz dom i dwa auta? straszna sztuka skonczyc studia i wychowywac dziecko, jesli masz kase...

Gość śmieszymnietotroche
wiesz ogolnie smieszy mnie podejscie ludzi czemu taka nienawisc ,ze maja gorzej? ze woleli wyjechac na zlewozmywak do angli i teraz pokazuja jak im tam "niby" dobrze a wiadomo jak tam traktuja polakow ..slyszalam ze pomalu chca sie niektore ustatkowac ,ale to nie ma zkim ,,,;) i

Gość agooola
Ja uważam, że nie powinno się nikomu czegoś zazdrościć, także nie rozumien pdejścia Twoich koleżanek, ale z drugiej strony uważam, że nie powinnaś ich w taki sposób oceniać, bo Tobie się poszczęściło, ale nie każda ma taką "okazję" jak Ty. Nie wiadomo, czy też byś nie musiała wylądować przy zmywaku, gdyby nie Twój bogaty mężulek ... Polecam troszke pokory na przyszłość, bo teraz się śmiejesz ze swoich koleżanek, ale fortuna kołem się toczy i za chwilę to Ty będziesz musiała być sprzątaczką w Dublinie ....

Gość kropka 21
zgadzam sie z toba agooola :)

Gość acobatka
a prawda może byc taka, że koleżanki wcale ci nie zazdroszczą, zdjęcie z imprezy na nk jeszcze o niczym nie świadczy, ale tak możesz to sobie tłumaczyć tez mam 25 lat, ale nie mam dziecka ani bogatego męża...czy naprawdę myślisz, że zaraz pójde się pociąć z tego powodu, bo to masz? ogarnij się trochę pokory? tobie przydałoby się jej dużo więcej niż trochę

Gość coś Ci się pomieszało
nie dla każdej kobiety szczytem aspiracji jest zaciągnięcie do ołtarza jakiegoś faceta zaraz po skończeniu szkoły nie dla każdej asiracją jest urodzenie dziecka w wieku 20 lat.... to że koleżanki nie utrzymują z Tobą kontaktu nie wynika z ich zazdrości ale braku wspólnych tematów też unikam znajomych z dziećmi bo po prostu nie interesuje mnie świat "zupek, kupek, modeli wózków i szczepień ochronnych" nie interesują mnie te tematy, gdy coś na ten temat słyszę czuję wyraźną niechęć i irytację

Gość mionia
zgadzam się z coś ci się pomieszało, agooolką i resztą. laska, ty tak naprawdę nie wiesz, co to jest prawdziwe życie, bo wszytsko dostałąś na "srebrnej tacy" - to raz. a dwa - ja mam tak samo - nie spotykam się z dzieciatymi koleżankami, bo one nie mają innych tematów niż ... dzieci!

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
i co z tego że dziewczyna wszystko dostała??? to chyba super prawda?? wkurza mnie takie pieprzenie, tez dostałam wiele rzeczy na poczatek małżeństwa, nigdy sie z tym nie wywyższałam, dawałam kase przyjaciółkom kiedy potrzebowały, a potem okazało sie że moja najlepsza przyjaciółka nienawidzi mnie za to że mi sie w zyciu poszczęsciło a jej nie, że ona musiała na wszystko sama zapracowac. Cóż takie zycie, dlaczego ktos kto ma kase od poczatku to jest gorszy?? Ta ludzka zawiśc jest okropna :/

Gość hahahah uśmiałam się z autorki
i jje toku myśłenia, jeśli to w ogóle myśleniem nazwać można:D jestem w Twoim wieku i wybacz, ale nie wypobrazam sobie, że 5 lat temu rodziłabym dzeicko:O dla mnie ważne było skończenie studiów, żeby mieć wyzsze wykształcenie, bo ono w tych czasach jest podstawą, nawet jakbym miała bogatego faceta to źłe bym się czuła nie mając jakiegokolwiek papierka, jak pustak:) Teraz jak skończyłam studia, znalazłam prace planuję robić coś w kierunku tego by miec własne mieszkanie i nie zazdroszcze Ci bogatych teściów;) Człowiek bardziej docenia coś, jak sobie sam na to ciężką pracą zapracuje, a nie ma podane wszystko pod nos;) Nie sztuka mieć 19 lat, mieć wpadkę z facetem bogatym, a za kilka lat od tego wyśmiewać innych, że sie ma kupę kasy, samochody, domy i super luksus;) Sztuka to zrobić wszystko w swoim czasie nie wykorzystujac do tego innych tylko swoje talenty i możliwości i ja takm właśnie człowiekiem chcę być, a nie panną łapiącą na dzeicko faceta w wieku nastu lat;)

Gość egeszegee
a co jest nei tak z kobietami ktore na studiach maja dziecko?? moj synek ma 14 ms a ja za rok koncze studia ciaza planowana zeby po studiach nie siedziec w domu przy pieluchach tylko isc do pracy:)

Gość egeszegee
hmm no wiesz to nie ma zaleznosci ja urodzilam w wieku 21 lat a moj maz wtedy mial 29 to juz czas na pierwsze dziecko:)

Gość eszteeszte
To zalezy od podejscia. Ja uwazam ze mlodosc jest po to by z niej korzystac i sie troszke pobawic i rozwinąć a nie niańczyć dzieći. W zyciu nie wyobrazam sobie mieć dziecka w przedziale 20-28.. Na razie zajmuje sie karierą i moimi zachciankami. Pozniej przyjdzie czas na obowiazki. A jak autorce podoba sie zycie na koszt rodzinki meza i jego samego to tez powodzenia, ja mam troche wyzsze aspiracje...

Gość uniqueGIRL
poprostu miałaś szczeście a one ci zazdroszczą ja jestem po twojej stronie bo wyrosłaś na ludzi a one nie życze wszystkiego dobrego,powodzenia :)

Gość eszteeszte
nie wyroszła na ludzi tylko NA LUDZIACH bo przeciez to inni za nia placa a ona tylko dzieciaka splodzila i chwali sie tym na kafe??

Gość gieniaaa
Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh to nie o to chodzi, ja też mam bogatego męża,wiec nie mam czego zawiścić, ale nie wyśmiewam się z mocih koleżanek, które pracują za granicą na zmywaku i pewnie dlatego nadal są moimi koleżankami a nie odwróciły się ode mnie. a autorce topicu to się chyba troszkę w d*** od dobrobytu poprzewracało !

Gość eszteeszte
aa i nie twoj domek i nie twoj samochod tylko twojego meza. Ja mam swoj domek i swoj samochod..

Gość egeszegee
ja tez sie zajmuje dzieckiem - 14 ms i studiami co tydzien wyjezdzam do innego miasta na zjazdy co za tym idzie nie pracuje... maz utrzymuje rodzine ale to normalne przy mlodych matkach przeciez nie oddam niani obcej tak malego dziecka co nie zmienia faktu ze juz sie nie moge doczekac az pojde do pracy bo szalu dostaje w domu;/ masakra jeszcze 9 ms i pojde do ludzi:)

Gość jaaaasne...
do uniqueGIRL :tu nie chodzi o zazdrosc,nie pojmujesz? fajnie,ze autorka zyje na wysokim poziomie i nie musi sie martwic o jutro,ze tak powiem,ale pisanie o "zazdrosnych"kolezankach,to przesada. Autorko! nie przyszlo ci do glowy,ze po prostu mozesz byc nudna lub denerwujaca? To,ze masz kase,nie znaczy,ze wszyscy dookola ci zazdroszcza! Skoro z nimi rozmawiasz w tym tonie co zalozony przez ciebie topic to wcale im sie nie dziwie:p Zejdz na ziemie:o

Gość egeszegee
wiesz na pewno co 3 zazdrosci ale sie nie przyzna

Gość kocham polską hipokryzję
egeszegee, zdecyduj się: "aa i nie twoj domek i nie twoj samochod tylko twojego meza. Ja mam swoj domek i swoj samochod.." ..."co za tym idzie nie pracuje..." Niezłe. Nie pracujesz, ale stać cię na utrzymanie SWOJEGO domku i SWOJEGO samochodu. O zakupie nie wspominam. Co, prezencik od rodziców? Tak więc - nie odzywaj się, bo sama nie jesteś lepsza.

Gość wikikikikiki
uniqueGIRL ja biedna nie jestem, wiec nie mam powodow do zazdrości, ale jak widze, slysze takie laski albo czytam ich wypowiedzi to mnie szlag trafia. tez bym sie odsunela od kolezanki, ktora sie ze mnie wysmiewa, bo zostalam zmuszona, aby wyjechac do pracy na zmywaku.

Gość eszteeszte
do Kocham Polską hipokryzję - a ja kocham polskich nieuków- naucz się czytać zanim zaczniesz komentowac. to ja pisałam a nie ageszege

Gość egeszegee
chyba nie umiesz czytac to inna szmula o podobnym nicku eszteszete a nie egeszege :) brawo

Gość czołgistka1356
kocham polską hipokryzję ale egeszeege nie wyśmiewa się ze swoich biediejszych kolezanek, bo w tym jest chyba najwieksy problem... tu nie chodzi o to, co kto ma, ale jak traktuje innych.

Gość egeszegee
no typowa kafeterianka:)

Gość eszteeszte
Dokladnie, wozisz sie nie swoimi pieniedzmi to nie dziw sie ze kolezanek nie masz... buueheh

Gość laska nie wiem czym się
tak szczycisz ja w wieku 23 lat byłam jeszcze dziewicą a ty się chwalisz że zdążyłaś sie juz ochajtać i spłodzić dzieciaka

Gość 23 i dziwica
łaa to musisz byc gruba i brzydka hahha