Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrka.

co sie stalo z moja pralka?

Polecane posty

Gość qqqrka.

kto sie zna na pralkach??wlasnie cos mi strzelilo i nie chce dzialac jak nalezy, potrzebuje pomocy i rady.... kto sie odezwie???plisss

Gość qqqrka.
pytam kto sie zna to powiem szczegoly,

Gość czarny kotekPP
ez mysle ze programator, miałam kiedys tak włączam pralke a tu bumm cos walneło, dym poleciał, walnął programator za 200 zł:(

Gość qqqrka.
wnastawilam normalnie, wlaczylam, zaczela pobierac wode ale tak jakos dziwnie, dziwny odglos byl jakis, potem jak by nie mogla przekrecic bebna jak by sie zacial, i tak sie silowala z tym chyba bebnem az w koncu cos troszke strzelilo, jakis dziwny zapach poczulam spalonego (ale tak minimalnie, niewiem moze mi sie zdawalo) i tyle. I teraz pobiera wode ale juz nie kreci bebnem, nawet nie probuje.

Gość qqqrka.
szczeze to czym sie rozni bebnowa od wirnikowej??Niewiem ale chyba bebnowa, pakowana z gory

Gość qqqrka.
tu nie ma co sie smiac!!!

Gość AP AP AP AP
Bodajze na forum- domowym jest zalozony topik,gdzie pewnie pan doradza w sprawie pralek. Pomogl wielu ludziom, wiec tam go szukaj i tam pytaj. Moze to jakas drobna rzecz, a moze faktycznie programator- jesli tak, to kurcze- trzeba nowa pralke kupic, bo programator strasznie drogi:/