Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamandoka

Niegroźne choroby kobiece.

Polecane posty

Gość lamandoka

Dziewczyny wymiencie mi proszę kilka najczęsciej spotykanych chorób kobiecych+ podstawowe objawy. Chodzi mi tu o takie niegroźne choroby: odpadają raki itd. Proszę o waszą pomoc.

Gość nie ma niegroźnych chorób
bo każda nieleczona może prowadzić do niepłodności, zrostów w jajowodach, nadżerek i stanów przedrakowych.... to ylko kwestia czasu, zwykłe zakażenie bakteryjne czy nieleczona grzybica po latach może spowodować zmiany

Gość nie ma niegroźnych chorób
w większości chorób objawem jest świąd, pieczenie i upławy, kolor, konsystencja i zapach wydzieliny jest specyficzny dla danej choroby

Gość warto robić regularnie cytolog
ja no objawów nie mam a okazało się że mam mierna flore bakteryjną w pochwie, co niedługo mogłoby się skończyc grzybicą. A tak to lactovaginal i mam mozliwośc odbudować flore zanim mi się coś przypelęta. A osoba wyżej ma racje, każda nieleczona kobieca choroba niesie ze soba poważne komplikacje

Gość idz na posieww
niestety nie ma niegroźnych:( Jedne kobiety po prostu mają szczęście że dostaną globulki i po krzyku. A ja?? co chwila chodze do lekarza....przez lekarzy( tych do których chodziłam na początku) teraz mam wyniszczoną florę bakteryjną przez te ich durne globulki na ślepo:( Co chwila globulk ii globuylki na grzybice. A ja nie wiedziałamn że trzeba robić jakies posiewy itp, to dopiero po czasie się dowiedziałam. I tak sobie chodze z podobno niewielką infekcją, ale co z tego jak to jest cały czas. Dawali globulki na grzybice a sie okazało że to bakteria. Upławów prakycznie nie ma ale co z tego jak dyskomfort , lekkie pieczenie cały czas. o seksie nie wspominam. psychika też już zryta. Najlepiej idz sama prywatnie zrób sobie posiew bo cie mogą faszorowac niepotrzebnie lekami nie na ta dolegliwość co tzreba tak jak w moim przypadku. Tamnte dwie kobiety to przysięgam że bym rpozstrzelała chyba. I one niby leczą ludzi:/ Paranoja jakaś.....

Gość zapalenie cewki
moczowej często zdarza się po stosunkach objawy to pieczeni bół , bolesne parcie na mocz , częste oddawanie moczu

Gość gość
ciekawe artykuly pisane przez farmaceute o lekach na rozne dolegliwosci www.farmaceuta.info