Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle czekająca narzeczona

moj narzeczony ciągle pracuje

Polecane posty

Gość ciągle czekająca narzeczona

wstaje o 6 i wraca o 20 wczoraj wrocil o 23 !!!! tak rzadko sie widujemy chociaz mieszkamy razem :(

Gość obciągnij mu

Gość MichasiaWAWA
pogadaj z nim,

Znajdź takiego, który przez ciały dzień będzie siedział z puszką piwa przed telewizorem :)

klon, a nie uważasz, że człowiek powinien umeć znaleźć złoty środek i jest duża przestrzeń pomiędzy - pracować 20 godzin na dobę i nie pracowac w ogóle? ciągle czekająca narzeczona - mój eks tez był pracoholikiem w paru latach doszlam do wniosku, że skoro tak kocha tą swoją robotę, to ja mu na drodze do szczęścia stawac nie będę puściłam wolno :)

Gość cep
chcę zapewnić przyzwoite życie

Gość jfasdjfasdjf
a często jest tak, że w robocie jest po prostu ciekawiej, przyjemniej niż w domu z ciągle gderającą babą, sprzątaniem, myciem garów i pilnowaniem dzieci, nie oszukujmy się, tzw. "życie rodzinne" nie dla każdego jest błogosławieństwem, szczególnie jak się o tym człowiek przekona po latach, gdy są już dzieci, wspólne zobowiązania i tak po prostu się pożegnać nie jest łatwo... wtedy człowiek szuka ucieczki

Gość 1234567.......
cep.....to nie jest tłumaczenie że chce zapewnić godziwe życie zgadzam się z opinią Ewa 33 że człowiek powinien oddzielić pracę od życia prywatnego i znaleźć czas dla najbliższych bo w końcu dojdzie do tego że dwoje niby kochających ludzi mieszka ze sobą ale tak na prawdę są sobie obcy i każde z nic prowadzi własne życie to do niczego dobrego nie prowadzi

Ewa 33 ----> to była lekka prowokacja z mojej strony. Częsty problem na kafe: ktoś rzuca sobie tekst j.w. " jestem nieszczęśliwy/a bo mój partner jest taki to a taki". A my dajemy się podpuszczać i kroimy łajzę na kawałki, nie zagłębiając się tak naprawdę w sedno problem, bo go nie znamy. W tym wypadku nie wiemy, czy partner ma w pracy cięższy okres, czy chce ją zmienić ale nie może bo jest kryzys, czy ucieka z domu bo jest mu tam źle. Celem takiego postu jest utwierdzenie się jego autora w przekonaniu, że jest źle traktowany i przyjęcie wyrazów spółczucia. Nie ma tu miejsca na złoty środek. :)

Gość cep
cep.....to nie jest tłumaczenie że chce zapewnić godziwe życie no pewnie ,że nie bo skąd mam wiedzieć jak jest do końca ... ale jedna z ............ odpowiedzi :)