Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mnie za mama

koszmarnie wyglądający UPADEK dziecka 11,5m-ca

Polecane posty

Gość gość
ja tylko nie rozumiem,jak można paromiesięczne dziecko zostawić na kanapie czy łóżku i pójść do kuchni po mleko moja 8 miesięczna córka ciągle z maty na podłodze wychodzi na panele, jeszcze nie raczkuje,ale czołga się i turla no i przedwczoraj uderzyła główką o te panele jak się przekręcała

Mój syn spadł z tapczanu mając 2,5 miesiąca. Nie sądziłam, że już jest w stanie się przekręcić i to 2 razy. Teraz raczkuje, wstaje, trzeba go pilnować a mimo to jakieś uderzenie i upadki się zdarzają...

Gość gość
Upa upa

Gość gość
jeszcze ci droga mamo wiele koszmarnie wygladajacych upadkow zdarzy, niestety

Gość gość
a mój jak miał 3 miesiące spadł z pralki. Na szczęście na taką miękką piankę. Nic mu się nie stało. Ale to było jakieś 10 lat temu :P

Gość gość
"3 po 3 Mamu dobrze piszesz że przy kolejnym będzie "znowu spadł" a przy trzecim czy czwartym starsze będą mówić "nie płacz bo ci matka jeszcze w d**ę przywali za to że nie uważałeś" oczko.gif" uwielbiam ludzi którzy piszą w ten sposób , k***a- dziewczyny , panikujecie jakbyście miały po 15 lat , mam dzieci , wiem co to upadek z łóżka, nie pierwszy nie ostatni, nie macie w domu poduszek ? kocy ? czegokolwiek ? żeby zabezpieczyć łóżko , coby dzieciak nie spadł? można wymyślić cokolwiek żeby zabezpieczyć dzieciaka , musisz wyjść , bo masz sraczkę a nie ma kto z dzieckiem zostać? , wsadź do leżaka/ miski/ kosza na pranie , umywalki/wanny , wyłożonej kocem, idziesz po mleko , zabierz dziecko ze sobą/ połóż na podłodze / wsadz do kojca/łóżeczka. MŚLENIE NIE BOLI

Gość gość
Boke sie ze kazde uderzenie w glowe moze powodowac ze moje dziecko bedzie mniej inteligentne ze straci jakies umiejetnosci albo opozni zdobycie nowych

Gość gość
Kafeterianki wszystkie pewnie spadały z łożeczek na główkę nie raz i nie dwa :p

Gość gość
Usunta ciaze

Gość gość
Jestem glupia i.upadlam duzo rzzy

Gość gość
A ja pilnuje dziecko nigdy nie upadlo

Gość gość
Usun se mózg k***********o