Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubleekkeeee

Czemu ludzie tak bardzo interesuja sie zyciem swoich znajomych , dlatego, ze

Polecane posty

Gość bubleekkeeee

ich walsne jest nudne ??? po co im to wszytsko wiedziec ??? nie denrwoje was gdy ciagle sie o cos was ktos pyta??? a jak to , a jak tamto, a po co, a dlaczego ??? odpowiadacie im, czy ktotko mowicie a dobrze, nie pytaja w nikliwiej ???

Gość zdzirka orencz
odpowiadam zawsze tak, zeby dac wyraznie do zrozumienia, ze to nie ich zasrany interes. strasznie mnie irytuja tacy ludzie.

Gość bo nie mają uporządkowanego
swojego życia - dlatego chcą robić porządek w cudzym.

Gość fdser
bo sa biedni i maja kompleksy dlatego chca wiedziec o innych

Gość bubleekkeeee
ja tez jestem biedna i nie mam porzadku we wlasnym zyciu, a mimo to nigdy nie wypytuje sie ludzi co i jak - jakos mnie to nie interesuje, natomiast moje zycie ich bardzo interesuje - czuje sie jak temat tabu, szczegolnie wsrod kolezanek - i najlepsze, ze staram sie jak najmniej mowic, albo wcale , a i tak chodza glupie plotki . Nienawidze czegos takiego

Gość bubleekkeeee
a moze maja az tak poukladane, ze jest to dla nich nudne, nic sie nie dzieje i dlatego interesuja sie innymi i ploty roznosza

Gość fdser
moze maja maly mozg , ich zycie jest nudne i probuja zainteresowac sie zyciem innych ?

Gość niby takkkk
Póki nie było naszej klasy, to ja myślałam, że mnie żyje innych nie obchodzi, no ale o dziwo nasza klasa mnie wciągnęła. No wiadomo nie robię tego że tropić jakieś afery, rozsiewać plotki, no ale powiem szczerze, że lubie oglądać te czasem głupawe zdjęcia...

Gość niby takkkk
To jeszcze zależy, bo czasem jest tak, że ktos lubi wypytywać, wiedzieć dużo o innych, ale on to robi dla swojej wiedzy, ewentualnie powie komuś bliskiemu, nie rozgłasza, nie robi afer z tego...

Gość bubleekkeeee
jak dla mnie to glupota, teraz nawet nie ufam swoim kolezankom bliskim bo tylko one wiedza wiecej z nikim innym nie rozmawiam, ale koniec im tez nie moge ufac

Gość gość
Ja jestem szczęśliwy mam swoje potrzeby, swoje zainteresowania hobby, czego więcej chcieć od życia.

Gość gość
Ja jestem szczęśliwy mam swoje potrzeby, swoje zainteresowania hobby, czego więcej chcieć od życia.