Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwrrrrrr

czy wypada

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwrrrrrr

wiem że taki temat pojawił się pewnie niejeden raz ale mam dylemat , czy wypada iśc w czarnej sukience na ślub i wesele koleżanki ? :O Sukienka jest czarna z szarfą - niestety też czarną do tego z tego co mam najbardziej pasuje bolerko srebrzysto stalowe , takie same buty , ale to wszystko jest w ciemnej tonacji :O , mam piękny komplet biżuteri w kolorze żółtym ale cały czas się waham , mam jeszcze piękną zieloną sukienkę tyle że ja w niej już tak pięknie nie wyglądam hehe :classic_cool: Doradzcie kobiety :)

Gość wwwwwwwwwwwwwrrrrrr
ok , a jakiego koloru rajstopy do tego ? Bo ja myślałam o stalowych właśnie , nie lubię "cielistych" co moja mama skwitowała że chyba na łeb upadłam :O , w kwestii mody mamy że tak powiem "dosc" odmienne zdanie ale wbiła mi klina

Gość nitka..22
z tradycji - nie wypada iść na slub w czarnym w praktyce - 90% weselników nie wie o takiej tradycji w zwiazku z czym ja sama bywałam na weselach w czarnej sukience i tragedii nie było jak masz stalowe bolerko i uważasz ze rajstopy pasują to czemu nie, jak wrzucisz tu zdjecie zestawu, to penie ludzie napisza ci czy ich zdaniem dobrze to wyglada. Pamietaj że to ty masz sie czuć w tym dobrze i swobodnie;)