Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania czy nie ania

sex w samochodzie

Polecane posty

Gość ania czy nie ania

Mój chłopak jakiś czas temu zaczął coś na ten temat wspominać. Czy zdarzyło się wam coś takiego dziewczyny tzn seks w samochodzie. Jak było? Może nie koniecznie sex ale jakieś intymne pieszczoty w ustronnym mmiejscu w samochodzie. Ja raczej jestem wstydliwą osobą więc się speszyłam i tyle z tego było. Bałam się itp. Ale w głębi duszy chciałąbym coś takiego przeżyć. Dodam że kochamy siętylko w moim pokoju. Chciałąbym to urozmaicić. Ale nie wiem co na to mój luby. Ostatnio stwierdziłam że on tylko tak dla żartu tak powiedział o trym sexsie w samochodzie bo ja go sotatnio zaczęłam go podchodzić i nic z tego. Chłopacy jak wy byście zareagowali gdyby dziewczyna wam powiedziałą coś takiego?

Gość peeewnie ze tak
jasne że sie kochałam i było mega ;) ten dreszczyk emocji ajjjj, mamy ciemne szyby w aucie z tyłu, zamknelismy drzwi i jazda hehe

Gość ania czy nie ania
odp ktoś jeszcze

Gość Domi**
Regularnie kochamy sie z chłopakiem w samochodzie bo w domu nie ma warunków. I jest super. Taki spokój i nie ma tego strachu ze ktoś wejdzie

Gość benben
super jest w aucie ,trzeba tylko znaleźć ustronne miejsce i można z niego godzinami nie wychodzić ,mrrrrrrrrrrrrrr

Gość 125874963
SUPER W SA,CHODZIE W ZASADZIE CHYBA MOJE ULUBIONE MIEJSCE

Gość moje też
zazdroszczę ludziom przyciemnianych szyb,wtedy więcej można

Gość belababelka
Ja sobie nie umiem wyobrazić przecież w samochodzie jest ciasno,ludzie chodza gdzie nie spojrzec,brudno,umyć sie nie ma gdzie,nie bede próbowac.Wole łożko.

Gość zanet20ka
Myśmy zaczynali w samochodzie;) od pieszczot do stosunku (pierwszy raz odbył się w domku) teraz gdy mieszkamy razem nie uprawialiśmy seksu w samochodzie od daaaaaawna ale mam na to ochotę;) raz własnie zabawialiśmy się w aucie i policja nas dorwała;) hehe byliśmy gdzieś na polnej dróżce no i nagle radiowóz podjechał. Okazało sie ze tydzien wczesniej na tym miejscu złapali jakiś dealerów no i tak podjechali sprawdzić. Miałam wtedy 17lat i wstydziłam się jak cholera;) a teraz mam z tego radochę!

Gość manager
Tu masz -> www.audio.bloog.pl

Gość super sex w aucie
np na jezdzcca:D tez mamy prawie zawsze w aucie bo warunkow w domu nie mam y;)

Gość renegat
z moją dziewczyną pierwszy seks był na łóżku drugi i jeszcze kilka następnych w maluchu a teraz tylko w łóżku.

Gość sdr
jaaaasne.. hiper, super i w ogóle. ["To ja... - Twój Fiat 126 P"]

Gość hgjcxhexgedxuygwdtqedx
W samochodzie jest booooosko:) MMmmmmmmmmmmmm:) zresztą z moim lubym wszedzie jest bosko:)