Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena111111

PRYWATNA klinika

Polecane posty

Gość marzena111111

Rodziłam w lipcu na ul. Parkowej . Był to mój drugi poród w tej klinice .Pierwszy raz rodziłam osiem lat temu i nie mogę nic złego powiedzieć na temat pobytu tam .Niestety za drugim razem bardzo się zawiodłam. Miałam cięcie. Polożna trafila mi się " esesmanka" .(nie będę wchodzić w szczegóły , bo za długo ) . JEDNA Z PIELĘGNIAREK ZABRAŁA NAM DZWONKI ! Mówiąc że mają teraz cięcia i nie mają czasu przychodzić . ( zaznaczyć trzeba że jedna taka się trafila ) . No a co do zdrowia to to jest najbardziej przykre : wyszłyśmy (ja i moja córeczka ) z GRONKOWCEM !!!!! Blizna po cięciu zagoiła się ale jest nie na środku tylko przesunięta w lewo przez co widać ją zza bielizny !!! O! PRYWA TNA KLINIKA cięcie -14OO ZŁ. + GRATIS (gronkowiec i wystająca zza bielizny blizna) . Nie zostawię tego tak .

Gość marzena111111
w Białymstoku

Gość mrowka marta
Ja z Parkowej cenie jedynie Leśniewicza. Chodziłam do niego na usg bo uważam, że to najlepszy specjalista od usg w podlaskim. A ciążę prowadziłam i rodziłam na zamenhofa.

Gość współczuję
kuźwa, polska służba zdrowia:O

jestem dopiero w 18 tc ale już myśję o porodzie w prywatnej klinice. Bardzo chcę mieć cc nie wiem tylko czy będę miała jakieś wskazania. Jako dziecko miałam niedorozwój panefki stawu biodrowego - czy to może być wskazanie do cc? narazie chodzę do lekarza państwowo bo niestety nie stać mnie na prowadzenie całej ciąży w klinice no i zbieram pieniądze na poród. Z tego co piszecie wynika, że do kliniki na Zamenhofa trzeba zacząc chodzić min 2 miesiące przed porodem. A czy ktoś wie czy takie same zasady są na Parkowej? i może ktoś może polecić mi lekarza z parkowej, który nie będzie zwolennikiem porodu sn.

Gość co ty gadasz
1400 zł...to za cc?? to chyba trafilas do rzezni a nie do kliniki polzniczej bo tam ceny zaczynaja sie za cc od okolo 5 tysiecy:O