Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uliserta

już sama nie wiem, czy ciąża czy nie ciąża..

Polecane posty

Gość uliserta

Tak jak w temacie, co chwile zastanawiam się czy jestem w ciąży, czy też nie...Ze skrajności w skrajność.. Ostatnią miesiączkę miałam 21.09(1 dzień cyklu)...wtedy też straciłam chyb a resztę rozumu, zresztą nie tylko ja...pieściliśmy się i chłopak wszedł we mnie 2 razy na głębokość jakiś 2,3,4 cm...ale dlatego, że mnie bardzo bolało...przestał..Nie było zabezpieczenia.Nie było wytrysku,ale czy ejakulatu nie było-niewiadome!...Po tym zdarzeniu miałam dalej okres normalny, obfity...Po 6 dniach od tego felernego dnia..miałam już objawy...Nudności, brak apetytu, bolesność piersi, wszystkie możliwe...potem na okres 2 tyg.. jakby się uspokoiło...a teraz nie dość,że miesiączka spóźnia się już 5 dzień, znów nudnośći, biały ciągnący się trochę śluz, bóle głowy, częstomocz,bóle podbrzusza.....Dziś rano zrobiłam test...negatywny...ale już sama nie wiem..:| Mam dość....

Gość znów durny temat małolaty

Gość czy chodzi o 21.09 zeszłego
roku? W takim razie powinnaś już urodzić i znać odpowiedź...

Gość mlokyyyt
od samego wlozenia nie zachodzi sie w ciaze Boze zrozumcie to dzieci!!!!

Gość uliserta
21.08.09..nie jestem małolatą...ani dzieckiem...

Gość jasne jejku
jak mnie wkurzają te dzieciaki

Gość uliserta
Jak was takie topiki wkurzają to po cholerę tu wchodzicie.. A czego oczekujecie na tego typu forum?Pytanie ? No proszę Was, jeżeli ma ktoś problem a wiesz to się pomaga...a jak nie wiesz to nie krytykuj.. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi..

Gość zrozum gówniaro
że po pierwsze nie jest tak łatwo zajść w ciążę pozatym nie ma sie w pierwszym miesiącu zadnych objawów!!!!!!!1

Gość a jak boisz się ciąży
to nie uprawiaj seksu wtedy będziesz 100% zabezpieczona

Gość seks nie jest
dla dzieci

Gość uliserta
Mam 20 lat...walcie się...pieprzone staraczki...

Gość Martulka12345
A ja zrobilam 3 testy wszytskie poztywne po @ a i tak sie boje ze to nie ciaza bo raz mnie tetsy zawiodly co a wizyta za tydzien wiec mozna sfisssowac co wy na to macie jakas rade

Gość myślisz że masz 20 lat
to już jesteś dorosła jak widać po Twoich wypowiedziach to nie bardzo

Gość KOLEJNA IDIOTKA
skoro nie umiesz sie zabezpieczać to nie powinnaś uprawiać seksu

Gość KOLEJNA IDIOTKA
taka dorosła jesteś to po cholerę nam opisujesz na ile cm Ci wkładał ? czy wg Ciebie to miało jakiekolwiek znaczenie ? chcesz się seksić to kupcie prezerwatywy zamiast co miesiąc wypisywać durne topiki o pseudociążowych objawach

Gość ło Matko bo padnę
opisujesz stosunek a nie piszesz jakie masz długie cykle.... gdybyś miałą jakiekolwiek pojęcie o antykoncepcji wiedziałabyś że nie ma możliwości zajścia w ciążę podczas pierwszych dni miesiaczki (no chyba że ktoś ma cykle krótsze niż 20 dni) owulacja przypada w połowie cyklu cztyli w cyklu wzorcowym 28-dniowym około 14 dnia cyklu jak Twoim zdaniem plemniki miały doczekać 14 dni w Twoim organiźmie podczas krwawienia miesięcznego ?

Gość Marta198755
a mnie nie odpiszecie oklamaly was testy kiedys

Gość wszystko jest możliwe
dla małolatów nawet ciąża by pocieraniu się w bieliźnie

Marta198755 tak test wykryl mi ciaze po miesiacu. a pozatym nie ma co innych osadzac jaki ma tryb zycia i czy sie kocha z zabezpieczeniami czy bez ktos zadaje pytanie to na nie sie odpowiada a nie obrzuca blotem

Gość uliserta
No właśnie...ale jak chcą to niech obrzucają błotem, może im ulży... DO martulki12345,Jeżeli wyszły testy pozytywnie to bym zrobiła badanie na bHCG w prywatnym laboratorium, koszt ok.20-30 zł., Trzymkaj sie !:) (Do tych wyżej- tak się odpowiada)

Gość do uliserty
to jak masz wątpliwości to sama zrób badania a nie mądraluijesz w innej sprawie. A w swojej oczekujesz ze wywróżymy Ci ze szklanej kuli

Gość uliserta
Jakby wyszedł mi pozytywny test to bym nie pisała na forum tylko bym czekała już po wyniki w laboratorium... Oczekiwałam, że ktoś napisze, że miał podobnie ..i miał jakąś infekcje, zaburzenia...cokolwiek..nieistotne już. Koniec tematu..Adios Amigos..(: