Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmmmmmmmmmmmm

Pies ogrodnika?

Polecane posty

Weź tu zrozum faceta... Spotykamy się bez zobowiązań, nie mogę powiedzieć, że chodzi o sam seks, bo lubimy się... ja nawet zaczynałam czuć coś więcej, ale wiedząc jaki on jest i że spotyka się nie tylko ze mną staram się dusić to w zarodku... No ale... jego zachowanie. Nie odpiszę mu na smsa przez godzinę to jest następny ponaglający, jak gdzieś wychodzę to gdzie z kim i po co... pies ogrodnika czy zaczyna mu zależeć?

Gość jkgjkj
ojoj Ty juz sie wkrecilas.. a on pewnie sie nie zmieni .. mysle ze to taki pies ogrodnika .. nie licz na cos wiecej bo sie przejedziesz...

mysle ze nie jest ze mna tak zle, jakies 2 lata temu bym juz byla zakochana po uszy, ale kilka razy sie przejechalam na facetach a rok temu to juz porzadnie i teraz jest inaczej

Gość raczej to coś innego
koleś jest zazdrosny bo ocenia ludzi podług siebie sam nei czuje się lojalny wobec ciebie więc nie może znieść myśli że ty także nie jesteś lojakna wobec niego niby niczego sobie nie obiecywaliscie ale "on by się lepiej czuł gdyby to tylko on przystawiał rogi innym nie będąc sam rogaczem"

Gość raczej to coś innego
syndrom wątłego męskiego EGO ?

no trudno mowic o rogach skoro nie jestesmy parą, ale ja go nigdy nie pytam co robi, gdzie jest i z kim, a zdarzalo sie ze kilka dni nie odpisywal i jakos go nie ponaglalam

wg. mnie zalezy mu, tylko zacznj go olewac a sama sie przekonasz! znam ten typ, olejesz to zobaczysz nagly przyplyw uczuc powiedzialabym ci, zebys nie tracila na niego czasu i znalalazla normalnego faceta, ale sama bylam w podobnym ukladzie i wiem jak ciezko sie wyrwac

no wlasnie ja go olewam i moze stad takie jego zachowanie, ma powodzenie u kobiet - jest przystojny, zabawny... i moze nie moze zniesc ze ja potrafie sie obejsc bez niego

Gość piertopierto
Czyli zaczęłas do niego coś czuć i starasz się nie pokazywac? Tak samo mam ja. Z tym,że mój nie jest zazdrosny,bo nie daję mu powodow. Jak przyjeżdża do kraju,to właściwie często się z nim widuję. Ja nie pokazuję,ze mi zalezy,a on się odsuwa momentami jeszcze bardziej...

wiesz co ja sama nie wiem, potrafie mu odmowic spotkania, potrafie bez niego dlugo wytrzymac i swietnie sobie radze, ale w jakis tam sposob zalezy mi na nim, a zjego strony sama nie wiem co to :) mieszka ponad 100km ode mnie, ale niedlugo bedziemy mieszkac w tym samym miescie i mysle ze wtedy sie okaze kto jest kim

Gość piertopierto
A powiedz,kto proponuje spotkania? Częściej Ty czy on? I czy zawsze kończą się one seksem?

Gość piertopierto
On Tobie żadnych deklaracji nie składał? W ogóle ile ma lat ten człowiek? Zresztą niestety uważam,ze dopoki przyzwalamy na takie relacje,oni są szczęśliwi. Mają darmowy seks,ale nie składają obietnic.

nie skladal, ale ja jemu tez nie i ja tez mam darmowy seks, to dziala w obie strony :) zreszta nie wiem po czym sie powinno oceniac - po deklaracjach czy czynach...

Gość piertopierto
Ja też mam darmowy seks,ale uważam,ze to wszytsko do czasu,dopoki nie znajdziemy odpowiednich dla nas partnerów. Pytasz,czy ocenia się po deklaracjach,czy czynach? Oczywiście,że czyny są ważniejsze,ale jakie są czyny w jego wypadku? SEKS?

no nie tylko, martwil sie jak bylam chora, kupuje mi czasem kwiaty, mowi zdrobniale, a co do seksu to czasem mam wrazenie ze mi bardziej zalezy ;) mam w tej kwestii temperament no i on mnie pociaga jak malo ktory facet

ale mysle, ze po prostu niezly z niego bajerant :D tak sie przejechalam na jednym typie rok temu ze teraz ciezko mi uwierzyc ze facet jest wobec mnie szczerze mily

Gość piertopierto
Kochana,mi też kupił kwiaty,mówi zdrobniale,chodzimy do kina. Tylko jak mu się nie chce albo nie ma czasu,to się nie odzywa. Mnie tez "mój" pociąga. Niesamowicie. I właśnie nie wiem,dlaczego nie mogę zwrócić uwagi na normalnego faceta? Uwierz mi,normalne związki (a właściwie zalążki związków) nie zaczynają się od tego,jak to u nas wygląda.

No tak, wiem... a dla mnie to jest mega dowartosciowanie, nigdy nie mialam zbyt wielkiego powodzenia u facetow, wrecz znikome, a tu nagle taki przystojniak ;) Ja sie spotykam z innymi mezczyznami (nie na seks) ale jakos zaden poki co mnie tak nie zaintrygowal, ale moze to kwestia czasu i niedlugo bede mogla ruchacza kopnac w tylek ;)

Gość upupupupuppp

koleś po prostu chce Cię mieć na wyłączność samemu mając wolną rękę, nie licz na nic więcej niż seks, jesteś dla niego tylko kolejną laską do wydymania

nostalgiczny ma racje. znalam takiego jebake tez nie wolno bylo mi nigdzie isc a jak nie odbieralam tel. to byl sms ze co takiego robie?! jemu zalezy na Twojej dupie ze sie tak powiem

Gość upupupupuppp

Gość upupupupuppp