Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sen_Abigail

Kiedy wreszcie zjawia sie ksiaze... Pytanie do mezatek

Polecane posty

Gość Sen_Abigail

Sytuacja czysto hipotetyczna. Wiadomo, ze kazdy lub tez wiekszosc ma jakiegos idola, ucielesniajacego wszystkie cechy idealnego partnera. Aktorka, aktor, pisarz, sportowiec itp.idt. Traktujemy to z przymruzeniem oka, jako lek na gorsze dni (mozna przed snem sobie pomarzyc), ale wiemy, ze to tylko niegrozna fantazja. Teraz sytuacja taka. Jestescie w zwiazku, jest ok, ale juz bez motylkow. Ot, szara, ale bezpieczna codziennosc. I nagle zjawia sie ON (idol, ksiaze z bajki ten wysniony). I teraz co robicie? Odrzucacie zaloty ksiecia i wracacie do domu, bo i tak nie wierzycie, ze to nie sen, bo jestescie lojalne i gotowe poswiecic sie dla rodziny? Czy tez rzucacie wszystko, bo taka szansa sie nigdy nie powtorzy, bo raz sie zyje, bo przeciez to marzenia na jawie?

Gość Sen_Abigail
Powtarzam, to pytanie hipotetyczne. co by bylo, gdyby...

Gość Może i motylków już nie ma
ale jest piękna,spokojna miłość,taka o jakiej czyta się w książkach.I żaden książę z moich fantazji nie był by wstanie w realu zburzyć mi tej miłości.

Gość Ewellinka
Odpowiadam hipotetycznie: Wybieram rodzinę, która jest dla mnie najważniejsza. Chyba, że nie mamy dzieci a mąż okazał się wyjątkowym padalcem

Gość hehehehehe smieszy mnie to
gdybac to sobie mozesz ogladajac seriale... a i tak jak wam sie trafi dobry facet, to jest wam za dobrze i tez wam nie odpowiada.

Gość Sen_Abigail
Pieknie odpowiadacie. Prosze o jeszcze! Ja musze zmykac do pracy. Ale poczytam pozniej. :)

Nie ma sensu przekreślać udanego życia rodzinnego, najmniejszego. taki książę to jest tylko na początku księciem, potem normalny z niego człowiek się robi.

Gość liberal girl
jakby przyjechał Johny Deep do mnie - to trudno, zdrada stałaby się faktem :p ps. zna ktoś do niego numer telefonu?

Gość A007
Odpowiedź jest różna w zależności od wieku i doświadczenia mężatki. 1. Młoda, z krótkim stażem, zakochana, nie odejdzie bo jest zakochana 2. Z kilkuletnim stażem, najłatwiej ją wyrwać gdyż zakochanie minęło, a nie ma jeszcze długoletnich wspólnych przeżyć. 3. Z wieloletnim stażem, ale z draniem, oczywiście że postara się wyrwać. 4. Z wieloletnim stażem, ale z fajnymi wspólnymi przezyciami. Nie zdradzi. Cóż takiego może zaoferować "książe" (hehe) jeśli ma się wspomnienia 20-stu lat zaufania, przyjaźni, miłosci i wspomnień ?

Gość sojfem500
na pewno zwiałabym gdzie pieprz rośnie,tym razem na pewno bym zwiała,bo już wiem,że nawet ropuch potrafi zamienić się w księcia,żeby zaciągnąć mężatkę do łóżka,a potem tylko zgliszcza