Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotta22

Od kiedy mogę zacząć zagęszczać mleko mojemu głodomorowi?

Polecane posty

Gość szarlotta22

Moja prawie 2-miesieczna córka jest "nienażarta" :) że tak powiem. Karmię ją Bebikiem, wypija bez problemu 100 ml, ale rzadko wytrzymuje 3 godziny do następnego karmienia. Nocne przerwy też jej sie nie wydłużają, jest tak samo jak w dzień. Próbowałam podawać jej 120 ml w nadzei, że wtedy dłużej wytrzyma bez jedzenia, ale nie zjada całości i błedne koło sie zamyka. Zastanawiam się kiedy mogłabym zaczac zageszczac lekko mleko kaszka?

Gość kaszkana pewno nie
raczej kleikiem i jeszcze za wczesnie. Ja bym sie skonsultowala z pediatra a jak przybiera? da sie oszukac woda?

moj mial 3m jak zaczelam mu dodawac do mleka kaszke ryzowa - musialam tylko dokupic specjalne smoczki do gestszych plynow (mam butelki avent)

moje dziecko też wiecznie nienajedzone. Jak miała 3,5 mies dawałam jabłko i soczki jabłkowe i tak jakos w wieku 4 mies dodawałam dopiero kleik kukurydziany do mleka. Poczekaj jeszcze z miesiąc.

Gość szarlotta22
przybiera na wadze prawidłowo, ale mnie chodzi w szczególnosci o te nocne przerwy. co 2,5 godziny mniej wiecej budzi sie na karmienie, a wydaje mi sie ze to zbyt czesto. jak przez pierwsze 3 tygodnie karmiłam piersia to spała dłuzej, ok 4 godziny. potem z przyczyn niezaleznych ode mnie musiałam przejsc na mleko modyfikowane i przerwy sie skróciły :(