Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WenusSx3

Nie mogę znależć sobie faceta

Polecane posty

Gość WenusSx3

Za chwilę skończę 18 lat i nadal nie mam chłopaka... Nie wiem dlaczego. Jestem normalną osobą jak każda normalna dziewczyna nie robię z siebie nie wiadomo kogo, nie jestem brzydka a mimo tego jestem sama... Myślę, że to jest wina tego, że cały czas siedzę w domu... Nawet gdybym chciała gdzieś z kimś wyjść to nie poznam nikogo z kim mogłabym się związać, bo szczerze mówiąc interesują mnie starsi mężczyźni, (co najmniej 23 lata do 28 lat) a tacy co prawda oglądają się, ale przecież nikt nie podejdzie i nie powie mi w Centrum Handlowym czy gdzieś czy może prosić numer. Nie wiem gdzie mogłabym takiego spotkać... Poradźcie coś ... Z góry bardzo dziękuję...

Gość a to jakiś mus
żeby mieć faceta? jak będziesz szukać na siłę, to nic z tego nie wyjdzie. takie rzeczy przychodzą niespodziewanie.a wogóle dziwię się ,że w wieku 18 lat masz taki problem. ja zaczęła bym sie martwić dopiero przed 30-stką

Gość pposte_jak_cep
proste - napisz skad jestes i podaj swoj nr telefonu tu na forum

Gość aleo
mam 24 lata i nigdy bym nawt nie spojzal na 18-latke, przeciez to jeszcze dziecko

Gość fajowy_gajowy
ja mam 26 lat i bylem w tym roku z 18 na studniowce i bylo fajnie ;) generalnie wiek to nie problem niektore 18 sa bardziej dojrzale od 24