Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronique123

CELLULIT! Prosze momóżcie...

Polecane posty

Gość Weronique123

Czesc dziewczyny, Pisze bo jestem troszke zdesperowana... mam straszny cellulit i probowalam juz chyba wszystkiego.. Jak sie go pozbyc? Lub chocby zmniejszyc? Ostatnio znalazlam taki preparat: http://www.bodytemple.pl/index.php?p317,zel-na-cellulit-zimny-500ml-c005 Pisze ze profesjonalny.. myslicie ze pomoze?? Macie jakies sposoby na pozbycie sie tego okropienstwa?? HELP!!!

Gość gezja
bańki chińskie poczytaj na necie ale sa skuteczne

Gość Bajdocjaaaa
Stosowalam kiedys podoby produkt jak ten z twojego linka i rzeczywiscie pomogl... Mysle ze warto sprobowac - profesjonalne kosmetyki sa duzo lepsze niz te normalne.. O bankach nie slyszalam... musze tez doczytac :)

Gość fuuuuniiiiaaaaa
hmmm... jeśli jestes tak bardzo zdesperowana to ja bym poleciła właśnie jakieś zabiegi w jakimś salonie bo moim zdaniem te kremy to w ogóle nic nie dają... o bańkach też nie słyszałam, ale moja koleżanka po porodzie zrobiła sobie seryjke z zabiegów w tkaim spa na Szlaku w Krakowie chyba się MAgia nazywa to coś z algami było i dało świetny efekt. :))

Gość pomoże na pewno
sport, sport i może jeszcze sport. A do tego odpowiednia dieta, czyli na początek zminimalizować produkty wysoko przetworzone, żadnych słodyczy, kawy i produktów kukurydzianych, pić dużo wody.

Gość jakośnie wierzę że próbowałaś
wszystkiego....pewnie próbowałaś kremów a niestety kremy to nie wszystko: podstawa to zdrowa dieta, dużo ruchu i masaże

dużo wody i ćwiczenia -i w taki sposób celulit zniknął zupełnie. Krem to tylko dodatek.