Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona-25

Pomocy ni ewiem co robić !!

Polecane posty

Gość zauroczona-25

Witam ..przepraszam jeśli powielam wątek ale jestem tu nowa. Na wstępie chciałam prosić, abyście nie oceniali tego układu tylko doradzili. Parę lat temu poznałam mężczyznę (z rodziną) ja mężatka. Z koleżeństwa przeszliśmy na bliską, a później bardzo bliską przyjaźń. Jest między nami wiadoma bliskość, ale przede wszystkim fajna więź psychiczna. Kilkanaście miesięcy temu rozmawialiśmy O TYM CZYMŚ między nami i doszliśmy do wniosku że jest to przyjaźń, która bardzo mocno wykroczyła poza swoje granice….ale co z tego będzie nie wiemy. Gdyby nie nasze życia mielibyśmy szanse na coś naprawdę fajnego. Jeszcze nim się poznaliśmy nasze małżeństwa były w rozsypce. W tej chwili moje jest już na wykończeniu.. on parę lat temu wyprowadził się a później wrócił do domu bo dzieci. Jak prosiłam nie oceniajcie tego układu bo nie jest to klasyczne romansidło…a nie chce wdawać się w szczegóły bo zapisałabym 10 stron. Proszę o rade w innej kwestii…mianowicie zaczęłam do niego czuć coś więcej….i mimo naszej bliskości nie wiem jak mu o tym powiedzieć !! Z jednej strony nie che przepłoszyć tego czegoś fajnego między nami nie chce żeby poczuł się osaczony a z drugiej każde spotkanie z nim zbliża mnie jeszcze bardziej …wiecie takie zamknięte koło. Jak mu o tym powiedzieć jak zainicjować taką rozmowę….chciałabym się dowiedzieć czy od naszej ostatniej rozmowy na te tematy w nim też cos się zmieniło tak jak we mnie. Nie wiem czy powinnam mówić …nie wiem jak to zrobić .

Gość dobrze zrozumiałam...
jesteś mężatką?a on też ma rodzinę???