Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magducha00

chamska koleżanka

Polecane posty

hej mam taką kolezanke ktora jest bardzo chamska nazywa się karolina np. dzis zaczelo sie od zabierania rzeczy ja chodze do 6 klasy na lekcji muzyki mielismy oglądac high school musical 3. pani mnie poprosila zebym włączyla. karolina przybiegla za mną . ja poszlam do szuflady z kluczami i zapytalam sie pani czy to ten. karolina wiedząc ze ten wyrwala mi go i pobiegla otworzyc . dla mnie wydalo mi sie chamskie. napisze jeszcze jeden przyład : jestem dobrą piątkową uczennicą czasami mi nie wychodzi i jesli mi nie wyjdzie ona mi zawsze cos dopowie. ja nie umiem jej dogadac i ona to wykorzystuje. co mam jej powiedziec, zrobic zeby sie ode mnie odczepila

Gość powiedz jej zeby sie odczepila

Gość POWIEDZ JEJ TAK
żeby się odwaliła i spadała bo jak nie to jej tak dowalisz że matka rodzona ją nie pozna

Gość macie czy nie
''piątkową uczennicą'' czyli kujonicą :O:P

Gość prosto i na temat

Gość też dopowiadaj
bądź taka sama

Gość piątkowa uczennica

Gość powiedz takkk
jeżeli znów dopowiesz coś na lekcji na temat moich ocen to **************** ********************* **************** **********

Gość piątkowa uczennica
to znaczy, że uczy się tylko w piątki. i do szkoły chodzi tylko w piątki.

nie kujonicą tylko dobra uczennicą mam kilka osob w klasie ktore mialy srednią 6.0 chciala bym jej dopowiedziec ale ja nie umiem nie wiem co a ona ze miala chlopaka to sie wymądrza

Gość hmn ljda
Powiedz jej tak: "spierdalaj, Ty mała pierdolona skurwiała szmato dziwko pierdolona, jak ci najeba to kurwa nawet pod latarnia nie zarobisz krwa no!"

Gość powiedz jej
ze masz chlopaka na kafe

Gość valerie22222222
Jak się wkurzysz to jej powiedz, że nie bawi cię to jej dogadywanie i ma się odczepić. Gwarantuję ci, że jak się zezłościsz na jej oczach to jej będzie głupio, a nie tobie i jeszcze będzie cię przepraszac.

Gość CałaPrawdaa
Hmn... Ale na kafe hipokryzja... Jak wejdą dziewczynki w wieku od 14 do 17 lat to bluzgacie "do lekcji" itd, a jak smarkula z 6 klasy, to jej radzicie.

Gość rozsiej plotke
hahahaaa

Gość valerie i tu sie mylisz
bo ta kolezanka wlasnie z tego moze miec satysfakcje ;) a możesz jej dogadac w stylu: zazdrościsz co? pojechać jej po intelekcie

a moze byc cos takiego? karolina nie bawi mnie twoje chamstwo i dogadywanie i odczep sie ode mnie bo ja mam dosyc... i co?

Gość valerie22222222
Jaka hipokryzja? Nie raz pisała nastolatka, która miała problem i potrzebowała rady to ją dostawała. Wystarczy kulturalnie napisać, wiek nie ma tu nic do rzeczy.

Gość uniqueGIRL
powiedz jej coś typu: -i co podnieciłaś sie? -stanoł ci? -żebyś sie zabardzo nie podniecała bo majtek nie dopierzesz -albo po co mi to mówisz -co mnie to obchodzi

Radzimy bo dziewczyna ma problem adekwatny do swojego wieku, a nie jak niektóre 14-latkaiwyskakuje z pytaniem jak dobrze zrobić loda albo czy od placówy moze zajsc w ciaze.

Gość valerie22222222
Możesz jej tak powiedzieć. To jasne postawienie sprawy.

Gość uniqueGIRL
albo jeżeli ona cos do cb mówi to zachowuj sie jakbys tego nie słyszała ignoruj ja :P

Gość wystarczy
wystarczy 'karolina nie bawi mnie twoje chamstwo' wypowiedziane stanowczym, wyraraźnym tonem. Żeby wiedziała że jesteś ponad nią

Gość magducha nie pokazuj slabosci
bo tacy ludzie moga wykorzystac ze sie przejmujesz zeby cie zdolowac, a jak powiesz ze masz dosyc to pokazesz slabosc

jak jej tak powiem i to z tonem to na uciekne bo nie raz mi dopowiadala ale teraz podwyzszyla poprzeczke

Gość moja ulubiona odpowiedź
w takich sytuacjach to: bujaj jaja :classic_cool: