Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magducha00

chamska koleżanka

Polecane posty

Gość valerie22222222
Ona pewnie uważa to za żarty, ale jak jej pokażesz, że ciebie to nie bawi i jesteś wkurzona to będzie jej głupio.

Gość valerie22222222
Sama jest pewnie pełna kompleksów i próbuje sobie poprawić humor tobą.

Gość gdy ona coś ci
dopowie, ty powiedz: 'rozumiem, masz kompleksy...

ona ma anorekcje i zaczela jesc ale przy jedzeniu to jej przychodzilo do glowy wiem to bo sie z nią przyjaznilam ale jak to sie zaczelo to zna normalnie nie gadam

moze cos takiego o tych kompleksach : karolina ja wiem dlaczego to robisz ty masz depresje mam jedna sprawdzona rade w weekend nad morze ona lubi gory

Gość kl
posuchaj po pierwsze nie mozesz tak postepowac bo ona ci wkoncu wejdzie na glowe tez mam takie kolezanki mam bardzo podobnol sytuacje tez chodze do 6 klasy a ona ma na ime karolina dogadaj je np. karolina slonko daj mi prosze swoje zdjencie bo moja ciocia a raczej jej krowa niechce zdychac albo np. bardziej hamskie karolciu czyty pszypadkiem nie pomylilas pszychodni psychiatrycznej ze szkolol ? ana musi wiedziec ze jej nie pujdzie tak latwo z tobol zrub jej obciach pszy calej klasie n p. glosno zwruc uwage calej klasy co w rodzaju halo tutaj popatszcie na mnie karplinka sobie zlamala paznokcia dzwoncie po karetke ale musisz to powiedziec ironicznie zeby ona wysla na idiotke jezeli pszezwie cie idiotka debilka cy cos to ty na to ... o prosze znasz swoe imie !!

Gość dobra radaaa
wyjeb dziwce

Gość pyciu
powiedz jej; Pulpeciku jeżeli się ode mnie nie odczepisz to Pycio i Koza cię zjedzą a kto to Pyciu i Koza dowiesz się w swoim czasie ;D ok powiem Pyciu to bardzo znany pan wychowawca a Koza to potwór!!! i powiedz jej że Koza źle się czuje i możę mieć wymioty ;D