Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZŁA ZAWIEDZIONA....

mieszkamy od miesiaca razem, a juz są problemy

Polecane posty

Gość ZŁA ZAWIEDZIONA....

pojechał wczoraj na szkolenie, wczoraj dzwonil, ale dzisiaj juz nic nie napisal, dopiero teraz jak ja napisalam, co myślę o jego zachowaniu to zadzwonil zdziwiony... umowiliśmy się wczoraj, ze dzis jak wroci spotkamy sie w pewnym miejcu, zeby cos zalatwic, ale on o tym nie pamieta....wiec spotkamy sie w domu jestem taka zla na niego....tak trudno napisa smsa na dzien doby? wcale nie zainteresowal sie, czy u mnie ok w koncu sama w domu bylam...nie martwil sie, czy dotarlam do pracy..NIC..

kobieto jest na szkoleniu ma ważniejsze sprawy na głowie niż napisanie sms-a... a na marginesie to ilość wysłanych sms-ów nie oznacza jak bardzo Ciebie kocha/co o Ciebie czuje...

Gość sojfem500
to ja już wolę mojego nie wykształconego-na szkolenia nie jeździ,ale w pracy dzwoni do mnie kilka razy dziennie,bo się martwi o mnie

Gość alliska
biedne dziecko ... a co Ty z tatą zamieszkalaś? czy jak?

No faktycznie są problemy...ale z Tobą. Twój facet pewnie chciał mieszkać z dziewczyną a nie wychowywać kalekie dziecko. Zastanów się trochę...

Gość ZŁA ZAWIEDZIONA
nawet nie pamieta jak sie wczoraj umawialismy, nic, on nie wie o co chodzi.. no nie mowcie mi, ze jak ktos bliski wyjezdza dosc daleko to sie nie odzywa... zaczyna mnie to wkurzac, ze zachowuje sie jak dziecko, ktore o niczym nie pamieta i nie mysli o innych...

Gość edsfdfsdf
i co ..pieluszki nie ma kto zmienic??? :classic_cool:

Gość dziecko ile ty masz lat
kolejna dziewczynka....... co 5 minut smsa by chciala.... macie najebane przez te komorki. normalne, codzienne zycie, a ty juz sie wsciekasz, jak gowniara..... to moze niech ci pisze co chwila smsa, ze wlasnie z pracy wyszedl, ze wsiada do samochodu albo autobusu, ze juz idzie do domu, ze masz pozdrowienia od mamy, no i za juz dochodzi do klatki i zaraz nacisnie domofn.... i w taka strone ten swiat zmierza.....

Gość cdscdsc
posłuchaj, przeciez napisal ze pojechal na szkolenie, a co sie robi na szkoleniach - wódke pije i panienki rucha, takze nie ma glowy na jakies bzdetne smsy. Raczej on powinien byc wkurzony, że nie innteresujesz sie nim - nie wysłałas smsa czy duzo wypił i ile panienek juz przeleciał.

Gość musialem to napisac
A nie zainteresowal sie czy odrobilas lekcje i nauczylas sie do szkoly ?

Gość ZŁA ZAWIEDZIONA
zastanówcie sie co piszecie, pewnie nie macie partnerów... bo jesli ktos ma, to ma kontakt ze swoim partnerem.. a nie jest olewany i lekcewazy slowa partnera i umowione spotkanie, bo sie nie chce sluchac

Gość nic do ciebie nie dociera
gowno wiesz o zaufaniu i partnerstwie, siedzisz na telefonie 24h? wez sie lecz...

Gość aaalllaaa
astanówcie sie co piszecie, pewnie nie macie partnerów... bo jesli ktos ma, to ma kontakt ze swoim partnerem.. a nie jest olewany i lekcewazy slowa partnera i umowione spotkanie, bo sie nie chce sluchac widocznie miał dość twojego zachowania, nie mógł cię już słuchać i chciał zwyczajnie od ciebie odpocząć>

Gość ZŁA ZAWIEDZIONA
a jednak ja mowilam, same pasztety pewnie tu siedzą, nie macie partnerow, nie macie nikogo bliskiego to i martwic sie nie macie o kogo! a jeden sms to chyba nie zbrodnia jak wam nie pasuje to sie nie wyowiadajcie a do tych co maja facetow....rozumiem, ze dzis nie mieliscie z nimi kontaktu i w najbliższych dniech miec nie bedziecie...:O

"tak trudno napisa smsa na dzien doby? wcale nie zainteresowal sie, czy u mnie ok w koncu sama w domu bylam...nie martwil sie, czy dotarlam do pracy..NIC.." jesteś niepełnosprawna? upośledzona?? ciężko chora??? nieletnia???? jeśli nie, to wracaj do mamusi, żeby dorosnąć... no żesz!!! NIE MARTWIŁ SIĘ, CZY DOTARŁAŚ DO PRACY??? a dlaczego niby, do ciężkie cholery, miałabyś nie dotrzeć? co ty masz 6 lat, że cię odprowadzić trzeba??? sama się boisz w domu zostać?? postępuj tak dalej a facet w podskokach będzie uciekał, wydawało mu się że związał się z kobietą, a ma niedorozwinięte dziecko w domu :O i ty masz być dla niego partnerem, wsparciem...??? jeśli to nie prowokacja to brak mi słów...

Gość dorosnoac dorosnac
a to wina smsow wlasnie, "klikania" i buziaczkow.... ciekawe, czy nie jeste wsciekla, ze ma w pracy gg:D hehehehehe./... albo konto na naszej klasie. zdrada wisi w powietrzu! :D

Gość aaalllaaa
niekoniecznie nie mamy facetów i jesteśmy pasztetami. może w przeciwieństwie do Ciebie mamy olej w głowie?

Gość autorko .
ja Cię rozumiem, również byłabym wściekła. Mój mąż dzwoni z pracy kilka razy dziennie :) Jak zajedzie do pracy to dzwonie czy szczęśliwie dojechała, gdy ma chwilkę w pracy to również dzwoni i pyta co słychać, czy go kocham i czy się "pobzykamy" jak wróci :D

Gość to nie to samo wiec daj se sia
do tej wyzej. u ciebie sa inne relacje, wiec sie nie porownuj.

Gość Reninna
Nie ma co ukrywac, z doswiadczenia wiem, co sie dzieje na takich szkoleniach. Chlanie calymi dniami, imprezy, a dzrwi sie nie zamykaja w hotelach od nowych dostaw dziwek. Nie mowie, ze cie zdradzil, ale jak mu bedziesz tak truc dupe i kreowac sie na ulomna to szybko sobie znajdzie pocieszenie wiadomogdzie. Albo ucieknie, gdzie pieprz rosnie.