Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko z ojczymem

Urodzilam dziecko meza mojej matki!

Polecane posty

Gość dziecko z ojczymem

Moj synek ma teraz 5 lat! Matka wyrzucila mnie z domu gdy uslyszala o ciazy.. :( Do tej pory nie moze mi wybaczyc tego ze zaszlam w ciaze z jej mezem.. :(

Gość dziecko z ojczymem
Teraz mieszkam u ojca.. a wlasciwie to u dziadkow z jego strony :( Rodzina ojca zawsze byla mi blizsza niz rodzina matki, siostra mojego taty tez samotnie wychowywala syna ktory teraz jest zonaty i ma wlasne dziecko! Ja nie wiem co mam powiedziec mojemu dziecku gdy mnie spyta o ojca? po prostu nie wiem!

Gość dziwisz się matce
? :O

Gość urewerwe
Brak słów. Dziewczyna zachodzi w ciąże z mężem matki i jeszcze nie wie dlaczego matka ją tak traktuje. Współczuje Twojemu dziecku dziewczyno, w takich patologiach aborcja powinna być obowiązkowa.

Gość dziecko z ojczymem
Zostalam uwiedziona przez jej meza.. :( Sama chcialam to skonczyc ale on naciskal na mnie! Gdy juz dostal to czego chcial to matce wmowil ze to moja wina, ze to ja za nim chodzilam a ona uwierzyla jemu i do tej pory z nim jest :(

mozna to było rozwiązac zupełnie inaczej i nie mow ze cie naciskał bo zwarjuje zaraz jak czytam teksty tego typu :o czego oczekaujesz,ze któs ci tu napisze ze bardzo mu przykro??dziewczyno ty zmarnowałas temu dziecku zycie co ty mu teraz powiesz?? ze puscilas sie z jego "dziadkiem"?/

Gość nie tłumacz się dziewczyno
to nie twoja wina tylko tego starego pajaca, wiele kobiet oddaje się facetowi z miłości a oni nie widzą tego że krzywdzą bezbronną kobiete!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziecko z ojczymem
klarissaa - ten czlowiek nie jest jego dziadkiem! jest mezem mojej matki! Jest moim ojczymem i ojcem mojego dziecka, moje dziecko go nawet nie zna a coraz czesciej pyta o ojca :(

gdyby nie to,ze tak naprawde jest jego ojcem jest jego dziadkiem :D a swoją droga to przez te 5 lat nie widzieli sie w ogóle??

Gość dziecko z ojczymem
Nie, nie widzili się! Ja mieszkam w innej miejscowosci a moja matka ze swoim mezem w innej! Raz jak do niej dzwonilam to odlozyla sluchawke, do tej pory ona mnie nienawidzi :(

Gość dziecko z ojczymem
Niestety to nie prowokacja, chcialabym zeby tak bylo ale tak nie jest :( Chcialabym sie z tym uporac ale nie umiem, nie wiem jak mam powiedziec to dziecku kto jest jego ojcem? Za ile lat mam mu to powiedziec? jedyna wersja jakiej sie trzymam to takiej że jego ojciec nie żyje :(

Najgorsze co moze byc!! kiedy matka zrobiła to co zrobiła a dziecku wciskac kity ze jego ojciec nie zyje!! MASAKRA

Gość sorority 1
no pewnie że prowokacja. ale nuda 💤

Gość muszejamieć
to teraz jesteś matką swojego brata :)

Gość dziecko z ojczymem
Zamiast krzyczec prowokacja to lepiej poradzcie mi cos! :( Ja nie umiej teraz wyjdz z tej sytuacji :( moze lepiej zeby dziecko myslalo ze ojciec nie zyje, niz zeby wiedzialo o okolicznosciach swojego poczecia! :(

Gość Anetta.
Trzymaj taka wersje dalej ,Dzieciak ,nie musi wiedziec ,ze ma takiego frajera za ojca.A co do Twojej matki ,to dalabym jej w ryja.Gdzie byla ,gdy to wszystko sie dzialo ... Najlepiej nic nie widziec ... Trzymaj sie dzielnie i nie zawracaj sobie glowy .Pozdrawiam

Klarissaa---->kim jesteś żeby pisać że "zmarnowałaś dziecku życie" a skąd wiesz co ciebie w życiu spotka?Teraz jest kolorowo i fajnie ale nie znasz dnia i godziny,życie jest pełne niespodzianek. I nie nam dane jest osądzać!!!

To juz twoj problem tu ci nikt nie pomoze!! tylko powiesz mu,ze nie zyje a jak bedzie dorosły dowie sie całej prawdy i co wtedy?odwróci sie i od ciebie i zostaniesz zupełnie samaaaaa...

Gość dziecko z ojczymem
Maz mojej matki jest dla mnie OJCZYMEM nie ojcem!

Gość Anetta.
Klarissa i Ty BABO WSTRETNA jestes matka .Szkoda mi Twoich dzieci

a co ona zrobiła?? nie zmarnowała dziecku zycia?? mogło miec normalnego ojca mogli byc normalną rodziną!! nie pochwalam go za to co zrobił ale wina zawsze lezy po środku jak juz pisałam mogła to rozwiązac zupełnie inaczej np. pojsc na policę i powiedziec co sie dzieje w domu!!!

tez mysle ze prowokacja ale mi sie nudzi :D:D ogólnie to nie wiem o co tyle krzyku. Dziewczyna ma dziecko z OBCYM MEZCZYZNA ktory tylko formalnie znajduje sie w jej rodzinie ale zadnych zwiazków krwi miedzy nimi nie ma. Osobiscie znam kobiety, ktore mają dzieci z żonatymi facetami i to jest doklądnie taka sama sytuacja. Z tym przykrym wyjatkiem ze zoną i oszukaną jest osoba bardzo bliska. Uwazam ze dziecko ma prawo poznac swojego ojca. Moim zdaniem nie ma sensu wprowadzac w szczegoly 5 latka. Ja bym pogadala z ojcem dziecka bo przeciez dziecko jest i nie zniknie i nie mozna udawac ze to wszystko nieistnieje. Kiedy dorosli zalatwia sprawy miedzy sobą to wtedy mozna dopiero wprowadzac w to wszystko malucha. Osobiscie uwazam ze meza ma sie jednego... drugiego... trzeciego... (jak widac na przyklądzie matki autorki) a córke ma się jedną na cale zycie (tzn mozna miec wiecej ale kazda jest na cale zycie) wiec dziwi mnie jej wybór...

Gość dziecko z ojczymem
nieznajoma4303, moja matka twierdzi że to ja jestem wszystkiemu winna! Że gdyby nie ja to do takiej sytuacji nigdy by nie doszło :(

Gość Anetta.
Dzieciaki szukaja oparcia w swojej rodzinie (chyba otym wiesz Klarissa) A moze jeszcze nie wiesz. Dziecko ma5 lat .Problem dziewczyny teraz jest to co ma zrobic teraz ,a nie to co zrobila wczesniej.Wiec nie wypowiadaj sie nie na temat kobieto

ale mogła zrobic cos wcześniej zeby nie musiała myslec co zrobic teraz :P proste czyż nie??

Nie potępiam twojego zachowania!! Rozumie ból i rozczarowanie.I wierzę że jak każda normalna dziewczyna miałaś nadzieję że inny finał cię spotka!Wierzę że jesteś silna i odważną dziewczyną,idz przez życie śmiało i dąż do wybranych celów.Przyjdzie czas to On zostanie sam i pierwszy rękę wyciągnie.Pamiętaj ty sumienie masz czyste,nie wstydzisz się tego co się stało.A kara go spotka! Wracając do Klarissaa a czy ty jak zapraszasz mężczyznę do łóżka to myślisz że skończy się to nie oczekiwaną ciążą??Nikt tego nie przewidział,takie jest życie.

Jak zapraszam to wiem kogo zapraszam taka jest między nami różnica a wy jak jestescie takie dobroduszne to pomózcie jej!!!a nie sie czepiacie mnie forum jest po to zeby kazdy pisał to co uwaza...

Gość a jak sobie teraz radzisz
sama z dzieckiem? z czego żyjesz?