Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Książek

wracam do problemu z przyjacielem

Polecane posty

Gość Książek

ktos usunal moj topik. postanowilem zrobic wszystko by moj kumpel zdobyl swoja wysniona panienke!

Gość lisicali
Czemu?

Gość jak usuneli to usuneli
nie baw sie w swatke, daj mu czas. to naprawde lepiej dla niego.

Gość Książek
ale co czemu? no dla tych co nie zdazyli sie wczytac wczoraj. mam przyjaciela. spotkalismy sie po latach. kiedys byl przyslowiowa "ofiara losu". teraz skonczyl Szkole Orlat, wyprzystojnial. zmeznial...jest niezlym kaskiem. moglby miec kazda...a nie ma zadnej, bo tkwi w niespelnionym uczuciu do jednej panienki z pracy :(

Gość Barbie dla najlepszych
ja sie nim zajme. przy mnie pilocik poleci do nieba i zapomni o tamtej. gwarantuje :P

Gość lisicali
Nie masz własnego zycia? :P A moze sama sie tu do niego w "łaski wkupujesz" :P Zostaw to samemu sobie. Nie baw sie w sfatki bo mozesz wszytko popsuc a nie pomóc. "Dobrymi checiami piekło jest wybrukowane" i nastepne co mi sie na mysl nasuwa to: "Wyswiadczysz mu niedzwiedzia pszysługe"

Gość Książek
jeste, facetem a nie napalona laska :P zal mi kolesia bo ma 30tke na karku i zero perspektyw na dom , rodzine i dzieci

Gość lisicali
A to zwracam honor. Mysłam ze dziewczyna :P

Gość Książek
nie. kumpel i to taki od piaskownicy. chodzilismy razem do liceum i wtedy to ja bylem gwiazda. facet sie zmienil, ale nadal jest dupa bo liczy ze ta wysniona kiedys bedzie jego :/

Gość lisicali
a próbował kiedys cos wiecej czy tylko wzdycha i nic nie robi?

Gość 1234567.......
zorganizuj jakąś imprezkę i zaproś go razem z tą panienką z pracy a przed namów go żeby odważył się ją zaprosić ...a jak się nie da tak to zaproś na imprezkę jakieś fajne znajome i a nóż jakaś mu przypadnie do gustu na siłę się nic nie da i tak

Gość Książek
ta...nie zaprosze tamtej bo: nie znam jej ona mieszka tak jak i moj znajomy szmat drogi ode mnie ona ma faceta probowalem podsuwac mu inne. byl u mnie na domowce.byly kolezanki zony i nic. zachowywal sie jak dzentelmen. ale nie jak zwierz na polowaniu :/ z tamta sie przyjazni...nie wiem czy do czegos doszlo

Gość lisicali
To jak zamierzasz pomóc skoro cie tam obok nich nie ma? Jezeli juz to zostaja tylko jakies rady dla niego z twojej strony i to wszystko.