Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troszkę zniesmaczona...

Traktowanie/próbki w Sephorze.

Polecane posty

Moa siostra w tym tygodniu zrobiła zakupy w Douglasie za ponad 280zł i dostała całą furę fajnych (dostosowanych pod nią) próbek - 7 zapachów, jakieś podkłady Clinique i jakieś kremy. Natomiast ja dziś zrobiłam zakupy w Sephorze, za prawie 450zł i co? Naburmuszona paniunia włożyła mi do torebki jeden podkład - Max Factora (ja kupowałam produkty górnopółkowe) i do tego, do cery dojrzałej :/ (Mam 22 lata i na więcej nie wyglądam ;) Powiem szczerze,że nigdy nie zwracałam uwagi na próbki, ale po prostu przy tych ostatnich zakupach, moja siostra dostała próbkę zapachu, który mi się tak spodobał,że właśnie go kupiłam. Dlatego doceniłam próbki i wkurzyło mnie,że w Sephorze tak mnie olali.

Gość w sephorze zawsze tak
jest. Gdyby nie to, że mam w sephorze kartę lojalnościową i zbieram punkty, to zmieniłabym sklep :) A najlepsze jest to, że jak kupuję zmywacz do paznokci za 25 zł to dostaję tyle samo próbek co przy zakupie perfum dla mnie i męża i jeszcze jakichś drobiazgów... Czyli zazwyczaj właśnie próbkę podkładu, jakiś kremik i bardzo rzadko próbkę perfum. Ale o próbkę dowolnych perfum można poprosić i panie robią na miejscu :)

No właśnie mnie też tylko ta karta trzyma... I żałuję,że nie mam w Douglasie. Chociaż nie wiem czy Douglas organizuje takie promocje, jak Sephora, chociażby teraz- z tym smsem.

Gość djkjdkjdkjkjdjsjd
ale pieprzycie głupoty. Kupowalam w sephorze perfum i dostałam 2 próbki perfum damską i męską więc nie mówcie ze tak jest w sephorze

Gość Trochę zniesmaczona...
Glen, jakiś frustrat z Ciebie. Myślisz, że to było zabawne/ironiczne czy elkowentne? Wrzucasz te swoje 3 gorsze, myśląc,że jesteś taki inteligentny i bezpośredni itd. a zupełnie się ośmieszasz, nie mając pojęcia p rzeczy :) A co do próbek, chodzi o to,że potem takie paniunie sprzedają je na allegro bądź same zużywają, a przeceież dokładnie próbek do zakupów jest wpisane w politykę firmy. Mogłby być przynajmniej sprawiedliwie przyznawane, a nie rzucony jakiś ochłap.

Gość rfwefe
No, dziewczyno, jeśli dowiadujesz się że ktoś dostał fajne próbki i też chcesz, to nie idziesz w tym celu do innego sklepu tylko do tego samego!

Gość sepho
wiecie co, pracuje w sephorze i widze ze w tym kraju nikumu nie dogodzisz, jak bysmy dawały ludziom tylko to co przysle centrala to do zakupów za te 25 zł nic bys nie dostała a do zakupow za gigantyczną kwote jak dla was 280 2 próbki, siedzimy i robimy te próbki zeby było wam co dac, ciagle słysze bo we Francji jak byłam to takm tyle dostalam.... halo!! zyjemy w Polsce , polska rzeczywistość jest inna. Przypominam ze na allegro to mogą sobie sprzedawac przedstawiciele handlowi ktorzy mają testerów dziesiątki a poza tym na allegro 99% to podróby!!!

Gość cxvvcxvxcvvcvxcvvxc
Ja zawsze dostaję masę próbek w Sephorze...

Gość drapaczka
w ktorej sephorze kupujecie ze macie tyle próbek??

Gość bhjbjhb
a do zakupow za gigantyczną kwote jak dla was 280 Skoro pracujesz w sephorze jako sprzedawca, to podejrzewam, ze dla ciebie to rowniez spora kwota jak na taka minipensyjke🖐️:)

Gość moje własne odczucia
DOUGLAS też ma swoją kartę:) i jest 100 razy lepsza od tego szajsu sephorowego:) przysyłają bony zniżkowe :)

Gość kura z kurnika;p
ona zrobila za 450;p nie za 280 czytaj uwaznie;p

Gość śmieszne008
jesteście śmieszne- jak kogoś stać na zakupy tam to nie robi problemu z powodu głupich próbek, nie zawsze kasa równa się kasa

Gość śmieszne008
klasa

Gość kfa
ja kupialam w douglasie zestaw perfum damski plus balsam i dostalam tylko dwie probki perfum damskiego i meskiego, zadnych kremow itp., wiec to chyba tez zalezy od sklepu gdzie sie kupuje i od sprzedawczyn