Tala10 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 ..a więc mam pytanie...Jeżeli całowałam i obmacywałam się z chłopakiem ja w bieliźnie, a on od pasa w dół był nagi to czy mogę mieć obawy co do ciąży? Podkreślam, że robiłam to 1 raz( oczywiście jestem dziewicą) i nic więcej pomiędzy nami nie zaszło i nie miałam wtedy, nigdy w życiu okresu, lecz po 3 dniach dostałam 1-wszą miesiączkę, ale trwała tylko 1 dzień, a następnej już nie dostałam. Dodam jeszcze tyle, że w sobotę upłynie 1 miesiąc i 3 tygodnie od tego wydarzenia i żadnych objaw związanych z ciąża nie ma! Lecz nadal strasznie się boję! Proszę pomóżcie!! Strasznie się boję!!! Z góry dziękuję ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupciapupciasrupcia 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 To juz pewnie trzeci miesiac ciazy!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nooo nie wierze w to co czytam Napisano Wrzesień 22, 2009 idz dziecko do ksiazek :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tala10 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Piszcie mi prawdę co o tym myślicie, bo ja się bardzo boję ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupciapupciasrupcia 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 No przeciez mowie, ze to na pewno ciaza. Twoja mama szybko bedzie babcia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile dziecko Ty masz lat Napisano Wrzesień 22, 2009 wez poczytaj troche o ciazy i wroc do zabawy lalkami a nie za facetow sie bierzesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komediant 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Tala10, napewno nie jesteś w ciąży. Obmacywanie nie grozi ciążą. Abyś mogła zajść w ciążę twój chłopak musiałby wytrysnąć na twoją cipkę lub w niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tala10 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Jeżeli was to interesuje to 17, ale odpowiadajcię szczerze, bo wydaje mi się, że chcecie mnie zdołować ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile dziecko Ty masz lat Napisano Wrzesień 22, 2009 boże....masz 17 lat i pytasz o takie rzeczy??!! szook.... komediant ma racje, od samego macania to jeszcze nikt w ciaze nie zaszedl :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emisia0111 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Na bank w ciazy nie jestes... Musisz się troszke przygotowac do wspołzycia bo widze ze mało wiesz na ten temat. Nie masz czego sie obawiać :) Pierwsze miesiaczki są nieregularne i zazwyczaj nie powtarzaja siue co miesiac dopiero po jakisms czasie wszystko sie ureguluje :) Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tala10 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 To był mój 1-wszy i ostatni raz na co najmniej 3 lata ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tala10 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Tyle stresu... ;( ...Mam16 lat ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwula100 Napisano Wrzesień 23, 2009 na 100% nie jesteś w ciąży:*:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tala10 0 Napisano Wrzesień 23, 2009 Dzia Siwulo100 !!! ;*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach