Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tala10

...a więc...

Polecane posty

..a więc mam pytanie...Jeżeli całowałam i obmacywałam się z chłopakiem ja w bieliźnie, a on od pasa w dół był nagi to czy mogę mieć obawy co do ciąży? Podkreślam, że robiłam to 1 raz( oczywiście jestem dziewicą) i nic więcej pomiędzy nami nie zaszło i nie miałam wtedy, nigdy w życiu okresu, lecz po 3 dniach dostałam 1-wszą miesiączkę, ale trwała tylko 1 dzień, a następnej już nie dostałam. Dodam jeszcze tyle, że w sobotę upłynie 1 miesiąc i 3 tygodnie od tego wydarzenia i żadnych objaw związanych z ciąża nie ma! Lecz nadal strasznie się boję! Proszę pomóżcie!! Strasznie się boję!!! Z góry dziękuję ;(

Gość nooo nie wierze w to co czytam
idz dziecko do ksiazek :O:O

Gość ile dziecko Ty masz lat
wez poczytaj troche o ciazy i wroc do zabawy lalkami a nie za facetow sie bierzesz...

Tala10, napewno nie jesteś w ciąży. Obmacywanie nie grozi ciążą. Abyś mogła zajść w ciążę twój chłopak musiałby wytrysnąć na twoją cipkę lub w niej.

Jeżeli was to interesuje to 17, ale odpowiadajcię szczerze, bo wydaje mi się, że chcecie mnie zdołować ;(

Gość ile dziecko Ty masz lat
boże....masz 17 lat i pytasz o takie rzeczy??!! szook.... komediant ma racje, od samego macania to jeszcze nikt w ciaze nie zaszedl :O

Na bank w ciazy nie jestes... Musisz się troszke przygotowac do wspołzycia bo widze ze mało wiesz na ten temat. Nie masz czego sie obawiać :) Pierwsze miesiaczki są nieregularne i zazwyczaj nie powtarzaja siue co miesiac dopiero po jakisms czasie wszystko sie ureguluje :) Pozdrawiam :)

Gość siwula100
na 100% nie jesteś w ciąży:*:)