Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małpeczka 220

kto powinien to dostarczyc?

Polecane posty

Gość małpeczka 220

Mam pytanie ,jestem w 9 tyg ciązy i ze względu na charakter pracy (dzwiganie) jestem na L4 od praktycznie samego poczatku ,wiem że po moim odejsciu na L4 pracodawca zadecydowal ze likwiduje moje stanowisko pracy ( wiadomo ,ze mnie nie zwolni ale nie mam juz po macierzynskim do czego wracac )i odnosnie tego mam pytanie ,kto w takim razie powinien dostarczac kolejne zwolnienia lekarskie do zusu ,ja czy wysylac do pracodawcy ktory sam powinien sie o to martwic ,boje sie troche ze moga szukac na mnie czegokolwiek by mnie zwolnic chociaz praktycznie jest to niemozliwe ,po moim dzisiejszym telefonie do niego z informacja o dostrczeniu kolejnego l4 stwierdzil ze nastepnym razem mam je sama dostarczac do zus ,co mam robic?

Gość przeciez jestes nadal tam zatr
udniona wiec pracodawca

Gość małpeczka 220
no to w takim razie dlaczego pracodawca zaproponowal mi takie rozwiazanie moze ktos z Was wie chce mnie zrobic w jajo czy jak :o

Gość małpeczka 220
halo pomoze mi ktos poszukalabym w internecie ale nic takie nie znalazlam :(

Gość popatrz na strony ZUS
A jeśli pracodawca odmówi przyjmowania zwolnień to napisz do ZUS w swoim mieście z pytaniem co masz robić w sytuacji, gdy pracodawca odmawia przyjęcia zwolnienia. ZUS go naprostuje :-P